2777
2789

هرچی دارم چرتکه میندازم میبینم سره من کلاه رفته هاااااا😡😡😡😠😠😠😈😈

تو دوتا دوتا شوهر تور میکنی امنیا 

این میلا هم که شوور خارجی صید کرده 

😂😂😈😈😈😂😂

😍تاوقتی 👄آقام👄پشتمه دنیاتو مشتمه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی دارم چرتکه میندازم میبینم سره من کلاه رفته هاااااا😡😡😡😠😠😠😈😈تو دوتا دوتا شوهر تور میکنی امنیا این میلا هم که شوور خارجی صید کرده 😂😂😈😈😈😂😂

خخخخخخخخخخخخ اولیو قالبم کردن دومی رو خودم قالبش شدم خخخ

دخترم گنج منه حاصل رنج منه
از اشنایی باهاتون خوشحال شدم و در کنارتون لذت بردم روزقشنگی داشته باشین بابای

بای أمنیا جون روز خوبی داشته باشی دوستم 😗😙

Ask yourself if what you're doing today is  getting you closer to where you want to be tomorrow 

هرچی دارم چرتکه میندازم میبینم سره من کلاه رفته هاااااا😡😡😡😠😠😠😈😈تو دوتا دوتا شوهر تور میکنی امنیا این میلا هم که شوور خارجی صید کرده 😂😂😈😈😈😂😂

😂😂😂😂😂

Ask yourself if what you're doing today is  getting you closer to where you want to be tomorrow 

میلا جونم منم برم دیگه شوهرمو بیدار کنم بعدشم برم بیهوش شم 😍😍😍😘😘

راستی ناراحت نشی از دستم عزیزم شوخی کردم 😍

از اشناییت خیلی خوشحال شدم 

میبوسمت امیدوارم هر چه زودتر کارات درست شه و پیش عشقت باشی😍😍

جبارسینگم یادت نره😂😂

😍تاوقتی 👄آقام👄پشتمه دنیاتو مشتمه😍

میلا جونم منم برم دیگه شوهرمو بیدار کنم بعدشم برم بیهوش شم 😍😍😍😘😘راستی ناراحت نشی از دستم عزیزم شوخی کردم 😍از اشناییت خیلی خوشحال شدم میبوسمت امیدوارم هر چه زودتر کارات درست شه و پیش عشقت باشی😍😍جبارسینگم یادت نره😂😂

منم از آشناییت خوشحال شدم گلم خوب بخوابی خوابای خوب ببینی 😚😗😗😙 مرسی عزیزم ایشالا 🙌 فدات باشه رانبیر و نگه میدارم 😂😂 فعلا بای