2777
2789
میلا بیا دختره منو بگیر عزیزم جهازم راضیت میکنم حالا امنیا ناز کردی رو هوا زدمش😂😂😂

دوست زرنگم 😗😙😙😚😗

Ask yourself if what you're doing today is  getting you closer to where you want to be tomorrow 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تصمیم دارم جهاز ندم 😍

تو چه رویی داری هرچی فکر میکنم

پسر خارجکی که تور کردی 

باج گیریم میکنی نمیکنی دسته بقیه رو هم بگیری 

جاهازم نمییییدی؟؟؟؟😂😂😂😂

😍تاوقتی 👄آقام👄پشتمه دنیاتو مشتمه😍

چشم حتما عزیزم.....رسم بلوچ نمیدن....البته هر طایفه ای بازم فرق داره طایفه ما اکثر جهازو پسر میبره دختر هرچی در توانش بود

بم الان چجوریه آباد شده دوباره ؟؟؟

Ask yourself if what you're doing today is  getting you closer to where you want to be tomorrow 

تو چه رویی داری هرچی فکر میکنمپسر خارجکی که تور کردی باج گیریم میکنی نمیکنی دسته بقیه رو هم بگیری جاهازم نمییییدی؟؟؟؟😂😂😂😂

بهش گفتم تو ایران همه چیز با مرد جهاز باید بده عروسی باید بگیره مهریه باید بده 😂😂😂😂

بچه جون خیلی خوش گذشت من برم حاضر شم برم برای آزمایشگاه زودتر تموم شه دارم میمیرم از گرسنگی

برو عزیزم خدا بهمراهت ایشالله خوشحال برگردی 

مواظبه خودت باش یکم خوراکی بردار بعد ازمایش بخوری ضعف نکنی 😍😍😍😍

بهش گفتم تو ایران همه چیز با مرد جهاز باید بده عروسی باید بگیره مهریه باید بده 😂😂😂😂

ای ادمه زرنگ 

تو شوهر کردی یا رفتی زورگیری؟؟؟؟

رفتی هند این ظلمارو جونه من به هندیا نکنی اونا روحیاتشون ضعیفه😂😂😂