2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم خوشكلا از هم صحبتي باهاتون خيلي خوشحال شدم...فكر كنم ميلا جان از اينكه تو تاپيكش عكس گذاشتم خوششون نيومده باشه..من شرمنده فكر كردم اشكالي نداره.درست بود اول اجازه ميگرفتم ...ايشالا همگي موفق باشيد ٢ تا مامان گلي كه داريم به سلامتي زايمان كنن..روزتون خوش...

به سلامت عزیزم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
خانم خوشكلا از هم صحبتي باهاتون خيلي خوشحال شدم...فكر كنم ميلا جان از اينكه تو تاپيكش عكس گذاشتم خوششون نيومده باشه..من شرمنده فكر كردم اشكالي نداره.درست بود اول اجازه ميگرفتم ...ايشالا همگي موفق باشيد ٢ تا مامان گلي كه داريم به سلامتي زايمان كنن..روزتون خوش...

وا نه عزیزم این چه حرفیه عکساتو لایک کردم که نیومد واست اعلانش ؟؟؟ 

Ask yourself if what you're doing today is  getting you closer to where you want to be tomorrow 

فداتشم عزیزم روز توه خوش باشه 😍😍😍😍😍

😍تاوقتی 👄آقام👄پشتمه دنیاتو مشتمه😍

منم خیلی میترسیدم میگفتن باید پودر بخوری و دوباره خونتو بگیرن یبار قبل خوردن پودر یبار بعدش...که گفت نرماله لازم نیس یبار خون گرفتن

قندت چقدر بود؟؟؟

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
حاملگی کلا استرسه زن بودن استرسه کاش بزرگ نشده بودم😤😤😤

وااای نگو من ارزومه باردار شم خیلی حسه خوبیه قشنگ تو اون نه ماه میتونی تمامه سوء استفاده هایه لازم رو از شوهرت ببری😂

😍تاوقتی 👄آقام👄پشتمه دنیاتو مشتمه😍