2777
2789
😢😢😢😢😢منو فروختی به شوهرت ؟؟؟واقعا که😡😡😡بات قهلم😭😏😌

نفروختم تو لم دوست دالم دوستم 😘😘😘

Ask yourself if what you're doing today is  getting you closer to where you want to be tomorrow 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=42542971]بچه ها ایشالله فردا به نیت همتون میرم حرم مخصوصا خانم اقای ایکس کنار ضریح براتون حدیث کساء میخونم خیلی حاجت میده[/QUOTE]ممنون مهربون خدا به مراد دلت برسونت حاجت روا بشى وهميشه سالم هرچى ارخداميخواى بهت بده

فدات بشم عزیزدلم مرسی از ارزوهای قشنگت 

منم واسه سلامتی دخترات از ته قلبم پیش امام رضا دعا میکنم😍

😍تاوقتی 👄آقام👄پشتمه دنیاتو مشتمه😍

[QUOTE=42543002]جبارسینگم خوبه؟میلا ادرسه جبارسینگو از شوهرت بگیر واسه دخترایه فامیل ی مذاکره ای باش بکنم😂😂[/QUOTE]

بيچاره جبارسينگ چندساله فوت كرده

فقراتشى است كه خوبيها راميسوزاندثروت پرده اى كه بديهاراميپوشاند

[QUOTE=42543013]فدات بشم عزیزدلم مرسی از ارزوهای قشنگت منم واسه سلامتی دخترات از ته قلبم پیش امام رضا دعا میکنم😍[/QUOTE]

لطف ميكنى قربونت 

فقراتشى است كه خوبيها راميسوزاندثروت پرده اى كه بديهاراميپوشاند
نه سخت نیست منم خیلی استرس داشتم همه چیم نرمال بود فقط یه کوچولو کم خون بودم....ان شاالله مال توام نرماله .

من یکم فشارم بالا بود که خدارو شکر کنترل شد الان فقط از قند میترسم وگرنه اسرس غربالگری رو زیاد ندارم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
عزيزم اسم دخترم ثناست موقع دعا اسمشو يادت نره خدايا خيلى اميددارم نااميدم نكن

حتما میرم اصلا بخاطره دخترت امشب میرم خیلی دعاش میکنم امید داشته باش امام رضا امهمه مهربونی هاست نمیذاره دسته خالی برگردم جلوت شرمنده شم مطمئن باش

خانم خوشكلا از هم صحبتي باهاتون خيلي خوشحال شدم...

فكر كنم ميلا جان از اينكه تو تاپيكش عكس گذاشتم خوششون نيومده باشه..من شرمنده فكر كردم اشكالي نداره.درست بود اول اجازه ميگرفتم ...

ايشالا همگي موفق باشيد 

٢ تا مامان گلي كه داريم به سلامتي زايمان كنن

..روزتون خوش...

خدایا تنها ارزوم سلامتی و سربلندی دو قلوهامه ❤️❤️❤️
جبارسینگم خوبه؟میلا ادرسه جبارسینگو از شوهرت بگیر واسه دخترایه فامیل ی مذاکره ای باش بکنم😂😂

اول بگو جهاز چقدر میدین تا بعد وارد مذاکره شیم 😁

Ask yourself if what you're doing today is  getting you closer to where you want to be tomorrow 

وای منم حرم میخوام یکساله که نرفتم مشهد دقیقا پارسال همین موقع ها ماه عسل مشهد بودم

چه بچه اکتیوی تو پارسال این موقع ماه عسل مشهد بودی الان حامله ای؟؟؟؟

اییییول بابا