2777
2789
عنوان

بنظرتون خدا بخاطر این گناه بزرگ میبخشتم؟😔😔😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آیه قرآن است 

تفسیرش،قطعا اون چیزی،که تو میگی نیست 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
آیه قرآن است 

تو نمیخواد از طرف خدا صحبت کنی بهتره همین الان از استارتر حلالیت بگیری 

خدا بخشندس و توبه پذیر 

السلام علیک یا ابا عبدالله💚 خون شهیدان ما امتداد خون پاک شهیدان کربلاست    شهید آرمان علی وردی 🇮🇷
والا من شخصا هیچی ندیدم  نمیدونم واقعا چون شاید خیلی اذیت شدم  کاش مامان منم منو سقط کرد ...

عزیزم یه روزی میفهمی که فرصت زندگی کردن و بودن خیلی ارزشمند تر از نبودن و نیستی هست با تمام سختی هاش

نیاز داری خودت رو بیشتر بشناسی و هدف واقعی زندگی و هدف خلقتمون

تازه به منم گفت قاتل 😭😂💔

بار گناهاش و سنگین میکنه ادم خیلی باید مراقب حرف زدنش باشه هر حرفی که میزنیم تو اون دنیا باید جوابگو باشیم 

السلام علیک یا ابا عبدالله💚 خون شهیدان ما امتداد خون پاک شهیدان کربلاست    شهید آرمان علی وردی 🇮🇷
ممنون که ازخودتون مسئله شرعی میگید😑

من جواب استارتر رو دادم به تو ربطی نداره که مسله گفتم یا نه 

از صدای گذر آب چنان می فهمم🩷تند تر از آب روان عمر گران می گذرد🩷زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیسن🩷آن‌قدر سیر بخند که ندانی غم چیست
من جواب استارتر رو دادم به تو ربطی نداره که مسله گفتم یا نه 

بی تربیت به من ربط داره چون نباید از خودتون مسئله شرعی بسازید! من وظیفمه وقتی درستشو میدونم بگم!

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️