2777
2789
عنوان

گروه های چت دانشگاهی چت کنیم نکیم؟

552 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من ترم ۲ هستم و یک گروه درسی داریم گاها سوال درسی می پرسیم ولی در این بین گاها دخترا و پسرا خیلی صمیمی چت می کنن مسخره بازی و بگو بخند حتی حقیقت جرئت هم بازی می کردن و برای اون یه گروه جداگانه باز کردن من پیام هاشون می خونم و اولا یکم چت می کردم ولی الان کلا حرف نمی زنم چون میگم دانشگاه که باهاشون در ارتباط نیستم گروه چرا بیخودی حرف بزنم به نظرتون اشتباه کردم ؟ منم برم گروهشون عضو بشم و مدام چت کنم یا حد حدود رعایت کنم همینطوری ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولشون کن فقط بحث درسی

درگیر حواشی نشو 

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک زدم و توی عنوان به طور واضح یه قشر خاصی رو مخاطب قرار دادم، مثلا نوشتم دخترای مجرد بیاید، یا دانشجو ها بیاید، لطفا فقط همون عده بیان و توی تاپیکایی که بهتون مربوط نمیشه داخل نشید و کامنت متفرقه نذارید چون جوابی بهتون داده نمیشه و ارجاع داده میشین به این امضا. با رعایت این چیزی که گفتم چه توی تاپیکای من چه بقیه تاپیک ها با شعور تر و با شخصیت تر بنظر میاید (و بالعکس) 😊 و همچنین وقتی تاپیک میزنم یعنی یه سوالی دارم پس سوالمو با سوال جواب ندید و اگر فقط جوابمو میدونید کامنت بذارید!!!

من هستم حتی یه سری لفت دادم تو اون چت متفرقه شون باز اد کردن منو 🥴

البته حدس میزنم چرا ولی خوب واقعا سعی کن زیاد اوکی نباشی تهش همینا خنجر میزنن از پشت ...

چت داشته باش ولی در حد نیاز ،خیلی صمیمی نشو 

من ترم آخرم از ترم یک گروه داریم  البته هی هرترم اضافه میشد. ما خیلی راحت چت میکنیم  خیلی حرف می‌زنیم  توام اگه دوست داری راحت چت کن

ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید  وکسی قرار است  پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت  با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.

ببین پوچ پوچه

اگه گروهی باشه کوه برید یه اکیپ کوچکتر باشید

سینما، تئاتر، کتابخونه، پروژه مشترک.

اردوی یه روزه با اتوبوس خیلی مزه اش بیشتره.

باور کن این وسط خیلی ها درگیر چت خصوصی دو نفره شدن و معلوم نیست ارتباطشون کیفیت داره یا نه.

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
من ترم آخرم از ترم یک گروه داریم  البته هی هرترم اضافه میشد. ما خیلی راحت چت میکنیم  خیلی ...

اخه می دونید اونا کلا یک گروه دخترن دانشکاه با پسرای کلاس حرف می زنن میرن میان من با اونا زباد حرف نمی زنم گروه باهاشون چت کنم بعد پشتم کلا حرف نمیشه؟

2810