2777
2789
عنوان

بهداشتی

261 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من تازه وارد نی نی سایت شدم و من دو تا فرزند دارم یکی دختر که ۶ سالشه و یک پسر که متولد ۱۳۸۸/۸/۱۶ یعنی چند ماهیه که ۱۴ سالش شده چند وقت پیش به من گفت که یک صحنه تحریک کننده رو دیدم بعد من داخل لباس زیرش رو دیدم ۳ قطره لکه آب بود مثل ببخشید ادرار مایع منی نبود مطمئن بودم خواستم بدونم پیش آب نباشه آخه گفت موقعی که این صحنه رو دیده در مواقعی که این رو دیده بعضی جاهاش حالت ادرار داشته تا حالا هم اینطوری نبوده که بعضی ها میگن اوایل ۱۵ سالگی یک بار منی رو از خودش دفع میکنه لطفا کسایی که اطلاعات دارن بگن ممنون 

بهش بگین غسل کنه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدافظی کن

عوض شد اون دختری که از تاریکی میترسید.... سخته بد شدن  ولی من عوض شدم    سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنند/:      وقتی هیچ گهی نشدی تو زندگیت بهم مسیر زندگی کردن یاد نده🙄    اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو دوباره بگم.     هیچکس دوستت نیست اونا فقط ترسیدن از اینکه بخوان دشمنت باشن😏🖐🏻      دلتنگی مثل یه چاقوی کند میمونه نمیبره ولی بشدت درد داره:)      اینکه الان دارید چقدر تلاش میکنید مهم نیست مهم نتیجه تلاش و کار شماست امضام کپیه از یکی کاربرای سایت یادمم نیس کیه دوس داشتم این متنو :)