2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
برام عجیبه چرا باید.وقتی پول ندارید برید بیمارستان خصوصی عزیزم .....  اینهمه آدم تو دولتی زایم ...

عزیزم خیلی زود قضاوت میکنی

من بچه اولم دولتی بودم تو شهرما دولتی ها اینجوری هستن که هیچ رسیدگی ندارن

بعد از تولد بچم شکمم عفونت کرد و بدجوری درگیر شدم

الان میگی چرا سزارین

چون بچم نچرخیده بود الانم نچرخیده و دکتر گفته باید سز بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غصه نخور خونوادت کارخوبی کردن وگرنه شوهرت هرروز توقع کمک ازشون داشت نمیدادنم دعوا رامینداخت بذار همی ...

چی میگی حالت خوبه؟

من ۱۰ساله ازدواج کردم روی چه حسابی میگی اول کاری.اونا ۵۰میلیون به من دادن ولی ۶۴میلیون گرفتن

از حلقومم کشیدن بیرون

اگه ربا گرفته بودم کمتر در میومد

خدا کنه مادر نباشی با این‌طرز فکرت

وگرنه بچه هات بدبختن مثه من

تو این وضعیت بچه دار شدن چی میگه؟؟ احتمالا در جواب می خوای بگی یک شبه اینطوری شد!!

خدا براشون خواسته روزیش هم میرسونه. درسته باید اول مقدماتش اناده کرد ولی باز خدا خواسته. این چه طرز صحبت کردنه. دو هفته دیگه زایمانشه دلش خون میکنین

درک نمیکنم اونایی ک میگن مگ میشه مادر اینکارو کنه و اینا 

اینهمه نمونه هاش هست دور و اطراف خودتونم هست چشماتونو باز کنید پدرمادر صدبرابر بدتر از اینم هست مادر قدیسه نیستتتتت

با این حرفاتون نمک رو زخم نپاشید 

لابد شما پدر مادر بابک خرمدین هم میگین عیبی نداره حتما ب صلاحش نبوده زنده بمونه 

شما طلا گرفتی باید طلا برگردونی.....حالا این وسط قیمت طلا رفته بالا مشکل شماست

اره ولی باید یه فرصتی به این بنده خدا میداد!

ممکنه توی خونه دیدن دست مادر النگو نیست متوجه شدن و این مشکل درست شده باشه.

ولی اگر خود مادر رازداری نکرده درست نبوده بدون مهلت و زمان اینها رو مجبور کنه براش بخرن

چی میگی حالت خوبه؟ من ۱۰ساله ازدواج کردم روی چه حسابی میگی اول کاری.اونا ۵۰میلیون به من دادن ولی ۶۴ ...

نفرموده بودین که چندسال ازدواج کردین ازتون عذرخواهی میکنم‌که من علم غیب نداشتم

موفق باشی 

چقدر منی استارتر...دقیقا رفتاراشون منو یاد خانوادم انداختن ...

انقدر ازشون ناراحت بودم که بعد زایمانم با اون همه بخیه تنها خونه خودم موندمو بچمو خودم بزرگ کردم نزاشتم بیان کمکم ...

من صفر تا صد جهازمو خودم خریدم ...خیلی کار میکردم مادرم میگفت باید پول غذاتو بدی تا اینجا هستی ...

عروسیمم خودم گرفتم ،حتی کادویی که به عروس و داماد میدن ..حتی پارچه های خانواده شوهر ...خودم بودمو خودم ....

کاش خدا ببینه این زحمتامو ...خلقش که به روی خودش نمیاره

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪
نفرموده بودین که چندسال ازدواج کردین ازتون عذرخواهی میکنم‌که من علم غیب نداشتم

اینو بدون که شوهر من هزاران بار واسه شون خرج کرده و پول قرض داده و هیچی نگفته تا وقتی خودشون خواستن و بدون یک ریال سود گرفته ازشون