2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
خونه خریدن چه ربطی داره به پول یک کیلو گردو؟؟؟ زیادی شلوغش کردی. 

واااا خب دیگع وقتی ادم تا خرخره بره تو قرض تو خرج و مخارجش میمونه...والا ماهم دوسال پیش خونه ساختیم انققققد بدهی داشتیم باورت نمیشه قبلش پسرم صبحونه میخاست انواع و اقسام چیزا رو براش فراهم میکردم عاشق نون پنیر گردو بود ولی تو اون تایم نتونستم براش گردو بخرم یه روز گف مامان گردو میخام وای جیگرم اتیش گرفت براش یجور سرشو بند کردم سال بعدش یکم اوضاع بهتر شد شوهرم ۵.۶ کیلو خرید من اون جریانو بعداز ۱ سال یرا مامانم و خواهرم تعریف کردم انق دعوام کردن که چرا نگفتی ب ما چرا نیومدی از خونه ما ببری مگه ما غریبه بودیم...

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش ..من ب دعای نی نی سایت اعتقاد دارم 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همون موقع حلقه هاتون میفروختین از مامانت پول نمیگرفتی من هیچ وقت به مامانم رو نمی‌زنم چون دقیقا همینجوریه چرا خودمو بی عزت کنم من الان حلقه ازدواجمو خودم فروختم دوست نداشتم چه اشکالی داره از یه لحاظم مامانت حق داشته چون طلا داده باید میخریدی دیگه شوهرت باید تهیه میکرد یا از جایی پول قرض میگرفت

واقعا کار درستی میکنی با همچین ادمایی نباید ارتباط داشت

انشالله مشکلات همگی حل بشه و امیدوارم شاد و سلامت باشین و جیبتون پر پول

اما کاش کاش کاش قبل از بچه دار شدن به این مسائل فکر کنید بعد اقدام کنید

حالا دیگه گریه نداشته، منم حلقه مو فروختم با کمال میل هم فروختم. طلا شریک عمر آدم نیست برای فروختنه، ...

افرین که آنقدر فهمیده ای 

منم همیشه فقط از شوهرم انتظار دارم بخدا  مامان من حتی دلش نمیومد طلا برا من بفروشم بازم دم مامان اسی کرم فروخته براش 

منم حلقه ازدواج خودمو با میام فروختم گفتم بعداً یه مدل قشنکترش میخرم غسی سوزناک نوشته خیلی هم توقع داره از خانوادش جای من باشه چکار میکنه

غصه نخور خونوادت کارخوبی کردن وگرنه شوهرت هرروز توقع کمک ازشون داشت نمیدادنم دعوا رامینداخت بذار همی ...

به دختر خودش قرض داده زندکی دخترشو کمک داده 

چه حرفیه که میزنی 

کجایی هستید 

دلم خیلی گرفت  بدون ک زمین گرده  ولی هنوزم غرور داری! غرورت و نگه دار.  همه ی دوره ...

مامانم با پدر و مادرش زندگی میکنه 

وقتایی که برای بچه ام کمکی می‌کرد مثلا بچه امو می‌گرفت برم دکتر 

دایی ام زنگ میزد داد و بیداد چرا مامانت کمکت میکنه باید شوهرت بگیره بچه اتو تا بری دکتر 

خدا ازشون...

برام عجیبه چرا باید.وقتی پول ندارید برید بیمارستان خصوصی عزیزم .....

اینهمه آدم تو دولتی زایمان میکنن 

خیلی ها از نداری ....

خیلی ها  هم  متوقع نیستن 

حالا باز اگه داشته باشی دست آدم تو انتخاب پره...

کار مادرت اشتباه بوده که قول داده به کسی نگه و گفته 

و کار برادرت اشتباه تر که فحاشی کرده 

ولی    توقع رو بیاری پایین برات قابل هضم میشه این موضوع

سلام 😍
مامانم با پدر و مادرش زندگی میکنه  وقتایی که برای بچه ام کمکی می‌کرد مثلا بچه امو می‌گرفت برم ...

فقط می تونم بگم متاسفم 

و شما و همسرتون قوی بمونید و ثابت کنید به خودتون،. ب همه، که ی زندگی با یه رو نمی چرخه

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
به دختر خودش قرض داده زندکی دخترشو کمک داده  چه حرفیه که میزنی  کجایی هستید

اتفاقا هر مشکلی برا اون اقاپسره پیش بیاد انگاری برادخترشون پیش اومده پس اینجوری بدون کمک کنن