2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه دومشه خدا که اگه وجود داشت یه بلایی سر شما خودخواه ها میاورد که زندگی یه بچه رو به گوه میکشین&n ...

بخدا بعضیا معلوم نیست چشونه.  نه درجریان زندگی اسی هستن نه هیچی. فقط چشاشونو واکردن دیدن تو این تاپیکن. چند تا ادم مظلوم گیر اوردن عین من هی فقط ریپلای میکنن و توهین میکنن

چرا اینطوری فکر کردی؟ به نظر من مردی که زن حاملشو صبح تا شب کتک  میزنه لیاقت پول قرض دادن نداره

خب کار خلاف شرعی نکرده فقط پول قرض کرده از مادرش

قرار گذاشتن اردبیهشت پسش بدن اونم قبول کرد این که دعوا و ناراحتی نداشت.من از جزئیات زندگیش خبر ندارم

مگه شوهرش چیکار کرده؟

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

حرف مفت میزنن باید جواب بگیرن

بیخیال بذار بچه بیارن سختیش و خودشون میکشن و بچه های بدبختشون هرچی بگی اثر نداره

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

خب کار خلاف شرعی نکرده فقط پول قرض کرده از مادرش قرار گذاشتن اردبیهشت پسش بدن اونم قبول کرد این که ...

خب وقتی خبر نداری چرا انقد منو ریپلای میکنید و میگید چرا این روگفتی اونو گفتی؟ به خودتون زحمت بدید تاپیکاش بخونید. تو تاپیکاش نوشته شوهرم من حامله رو صبح تا شب کتک میزنه

بیخیال بذار بچه بیارن سختیش و خودشون میکشن و بچه های بدبختشون هرچی بگی اثر نداره

اخه من یکی از اون بچه هام بابا بخدا زندگیم با جهنم فرقی نداره وقتی خودمو مقایسه میکنم با دوستام😩😩

خب وقتی خبر نداری چرا انقد منو ریپلای میکنید و میگید چرا این روگفتی اونو گفتی؟ به خودتون زحمت بدید ت ...

من خوشم نمیاد برم تو تاپیک های کسی مدرک در بیارم 

بازم ربطی نداره مادر و دختر نباید بینشون اینطور بهم بخوره

نیاز نبود ۲۰ تومان برای زایمان کنار گذاشت ، همون بیمارستان دولتی هم کافیه ...

تو ک خانواده آت میشناختی نباید ازشون قرض می‌گرفتی ،، 

باز خوبه تو کسی همون قرض بهت داده  من تو بارداری حسرت یکسری خوراکی ب دلم موند پول نبود بخرم‌

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

مشکل خانما اینه که به جای توقع داشتن از شوهرشون از بقیه توقع دارن

خیانت میبینن میگن تقصیر شوهرم نیست اون دختر اغفالش کرد

پول میخوان میگن شوهرم لازم نیست بره از خانوادش بگیره من خودم میرم از خانوادم پول میگیرم

بچشونو کسی نگه نمیداره میگی به شوهرت بگو نگهش داره چند ساعت

میگه نه شوهرم برا چی وظیفه خانوادمه نگهش دارن!

یه ذره هم از شوهر کار بکشید طوری نمیشه بخدا

{ خانم هستم }
اخه من یکی از اون بچه هام بابا بخدا زندگیم با جهنم فرقی نداره وقتی خودمو مقایسه میکنم با دوستام😩😩

خدا برات بسازه نداری بد دردیه

الان برگردم بگم چرا باردار شدی میریزن سرم که چه ربطی داره و فلان، میبینید دوستان؟ همچین زندگی ای که از حاملگی بی پولی قرار نیست با اومدن بچه تغییری کنه. بعد برمیگردن میگن مگه ادم از اینده خبر داره شرایط اقتصادی و تورم رو و حتی کارخونه دارشم ممکنه ورشکست بشه! بله عزیزم اونی که داره حامله شده بعدا بهش اعتراضی وارد نیست اگه یهو بی پول بشه، ولی تکلیف کسی که از همین الانشم بی پوله دیگه مشخصه. حامله نشید لطفا، باور کنید توله ای از شما به این دنیا نیاد میراثتون رو زمین نمیمونه، بذارید وقتی یه شرایط ثابت و خوبی دارید یکیو به زندگیتون اضافه کنید، که پسفردا وقتی دوتایی دارید تو طلافروشی گریه میکنید نفر سوم هم بهتون اضافه نشه و اونم همراهتون گریه کنه

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️

بعد مدیریت مالی داشته باش تا کم نیارید 

چه خبره ۲۰ تومان برای زایمان؟!!! 

پول رو بگذار برای اولویت واجب ها ... 

طوری زندگی کنید ک نیاز نباشه قرض کنید از بقیه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من خوشم نمیاد برم تو تاپیک های کسی مدرک در بیارم  بازم ربطی نداره مادر و دختر نباید بینشون این ...

چطور خوشت نمیاد بری تو تاپیکای دیگران بگردی دنبال جواب حرفت.  ولی خوشت میاد منو ریپلای کنی که وای چرا این حرفو زدی. حتما عقل دارم  منطق هم دارم میدونم چه حرفی کجا بزنم