2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

خانواده ات واقعا خانواده بدی هستن قبول میکنم مادرت اگر یکم رحم و دلسوزی داشت صبر میکرد چون طلا ارزش اینا رو نداره 

اما اینو واقعا بدون هیچ لحن بدی و دوستانه میپرسم

چرا بچه دار شدی؟

اگه خونه خریده بودید و پشتتون خالی بود چرا مدتی برای بچه دار شدن صبر نکردید؟ خودشم با این وضعیت خانواده که هیچی براشون مهم نیست و داداشتم براشون تصمیم میگیره

من الان توی همین سایت و اطرافیانم هر کسی رو دیدم که به مشکل خورده یا از لحاظ مالی خوب نیستن همش به خاطر باردار شدن و بچه و اینا هست

همین بچه بعد به دنیا اومدن هزینه هاش چند برابر خواهد بود

بازهم آرزو میکنم سالم به دنیا بیاد ان شاالله اما از این به بعد هم آدما رو بشناس و هم خودت آینده نگر باش.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجب طرز فکر نابی. تمام تنم لرزید!

من بارداربودم اوضاعمون کاملا اکی بود  اما دوماه اخربه بد پیسی وگرفتاری افتادیم پ انسان نمیدونه قراره چندماه بعد چه اتفاقی براش بیفته 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
هزار تا لایک،، مخصوصا اونجایی که فردا فرش زیر پاشو واسه پسرش میفروشه،، ولی کی میاد فرش زیر پاتو تمیز ...

پسر خیلی بهتره دختره 

خودم دوتا داداش دارم دوتا زن داداش بابام کماست اوردیمش خونه همه چیش با داداشام و خانماشونه البته وه بابام قبلا براشون خونه و ماشین خریده ولی خب داداشم و خدنماشون کم نمیذارن

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
ایشالا بهترشو میخری خواهر ولی تو این شرایط چرا باردار شدی خب

حالاباردارشدنش مسئله نیس بگو توکه خانوادتو میشناسی چرا ازشون پول قرض میکنی،والا بخدا من بابامومیشناسم بااینکه براحتی میتونست اول زندگیمون کمکمون کنه ولی بخاطر اخلاق گندش و منتی که میزاره ندید گرفتمش

شما النگوعه دست مادرتو فروختی بعد انگشتر خودتو نفروختی 

اونم برای اینکه بری زایمان خصوصی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب ادم از جیب بقیه برای رفاه خودش نمیذاره

البته مادرتم مقصره خیلی هم هست... چرا اولش داده بهت قول داده تا اردیبهشت و تمام برنامه ها رو خراب کرده از اول نمیداد 

چرا توقع دارین بعد ازدواج ننه باباتون حمایتتون کنن؟

شوهرت تحت هر شرایطی باید تامینت کنه

نمیتونید اقا بچه نیارید

دو نفر ادم نمیتونید خرجیتونو دربیارید از بقیه توقع دارید

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
شما النگوعه دست مادرتو فروختی بعد انگشتر خودتو نفروختی  اونم برای اینکه بری زایمان خصوصی؟؟؟؟؟؟ ...

آره از اول باید حلقه ی خودش رو میفروخت.من زایمانم باید خصوصی باشه پولش رو با النگوهای مامانم بدم؟؟؟؟مقصر خودتون هستید.مگه مادرتون مسئول زایمان شما هم هست؟؟؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
آره از اول باید حلقه ی خودش رو میفروخت.من زایمانم باید خصوصی باشه پولش رو با النگوهای مامانم بدم؟؟؟؟ ...

عزیزم گفتن برای خونه قرض کرده بود

مادرشم میتونس نده نه اینک ب بدترین شکل بخواد پس بگیره