2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میدونم چرافوش داده حتما باخودشون گفتن این مرد چقدر عذت نفسش پایینه که اومده از مامادر ما النگو گ ...

معمولا اگه طلا کسی رو قرض بگیرن موقع پس دادن به همون وزن طلا میدن پس طرف ضرر نمیکنه همین الانم براش طلای نو خریدن یعنی مادر الان ضرر نکرده. ولی اگه مثلا سی تومن پول قرض میکردن و سال بعد سی تومن پس میدادن تورم ارزش اون پول رو پایین اورده 

چقدر سنگدل زیاده دور و بر ما 

اصلا بهتون نمیاد اینقدر دل تون سنگ باشه 

داره درد دل میکنه بنده خدا بیخیال نصیحت بشید

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

همین داداشت که الان اینجوری کرده چند وقت بعد همین مادرتو باباتو با توسری کش کردن میبره طلافروشی که واس زن خودش طلا بخره. لیاقت پدرمادرت اینه که عروس بیاد مالشونو بکشه بالا بعدم محل سگ نده بهشون

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

خیلی حالم بد شد ولی کاش قرض نمیکردی

خدا باعث و ب ا ن ی این گرونیارو لعنت کنه

ان شاالله قدم نی نی خیر باشه

پدرت چی گفت

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏🏻وزن۸۲ وزن فعلی۸۱.۳۰۰ تاریخ۱۵خرداد گروه بنفش
هعععی عجب روزگاری شده حالا مامان من از نون شبش میزنه واسه مشکلات بچه هاش..من که همیشه شرمنده شم هیچ ...

امصات، این جمله ورد زبونمه، نمیدونم کلاس چندم کتاب فارسی بود، من فک میکردم فقط من از اون زمان این جمله یادم مونده، فک کنم اوخر دهه شصت باشین؟ 

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
چقدر سنگدل زیاده دور و بر ما  اصلا بهتون نمیاد اینقدر دل تون سنگ باشه  داره درد دل میکنه ...

به خدا آدم این نظرات رو میخونه 

میگه یعنی این آدمایی که توی کوچه و خیابون میبینیم 

انقدر ذات سنگی دارن و زبوناشون تلخه 

اوه چه با سوزو گداز تعریف کردی؟ مادرت الان باید جور بارداری شما بکشه؟ شما به جیبت نگاه میکردی بعد بچ ...

چطور موقع بیماری و مریضی وگرفتاری خونه تکونی شب عید و دکتر بردن و ...وظیفه دختره که جور مادرو بکشه؟؟ اونموقع پدر وبرادر و زن برادر به درک واصل میشن و گور به گور میشن؟

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

واااای چقدر ناراحت شدم من 

تا حدی درکت میکنم مامان منم اینجوری رفتار میکنه گاهی 

ولی اینو خوندم دیدم باید دورش بگردم چون توی این لحظات سخت خودش که هیچ بابامو داداشم هم پشت ادم هستن 

و عزیز دلم من یک چیز رو توی زندگی فهمیدم که خوده خدا برای آدم کافیه توکل کن بهش 

شاید همون دولتی از هزارتا خصوصی برات بهتر باشه نگران نباش 

منم گاهی اونقدر تحت فشار قرار میگیرم که فکر میکنم دنیا ته خطش رسیده 

ولی خدا جوری هوامو داشته که میگم خودش کافیه 

من سالها عفونت داشتم هنوز مامانم نمیدونه دارم میرم دکتر درمان کنم چون بفهمه نمیزاره 

اون روز توی مطب چنان بغضم گرفت که مادرم الان باید باشه نیست خدا تو چرا هوامو نداشتی 

یک خانومه اومد اینقدر باهام مهربون شد و کلا همراهیم کرد

اونجا گفتم خدا خودت برام بسی فقط خودت باش