2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه خریدن چه ربطی داره به پول یک کیلو گردو؟؟؟ زیادی شلوغش کردی. 

به نظرم زیادی شلوغش کزدن خونه خریدن توی این وضعیت اقتصادی کار حضرت فیله خوب خونه بعدم شما نمی دونستید از کسی قرض بگیرید که بهتون مهلت پرداخت بده 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
شما هیچ وقت بچه نیار فهمت به مادر شدن نرسیده 😐

کسی که بچه میاره یعنی انقدر دنیا رو جای قشنگی میبینه که دلش میخواد یکی دیگه هم تجربه کنه. اگه از نظر شما اینجوریه مجازی ی مینی بوس بچه بیاری. در غیر این صورت حق نداری از دیگران طلب کار بشی یا بچه بیاری به امید اینکه از آسمون برات نعمت بباره.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
بعضیا از مادر بودن فقط زاییدنش و بلدن

قضاوت نکن.... شاید خانم و با شوهرش میخاستم موذی باشن... طلاهای خود مادره بوده پس گرفته

مادرمهربون سه تا فرشته🧸کورد🏡کاربری1396ترکید🤨
اوصاع بد بود میتونیست نره بیمارستان ،اونم با پول النگوی مادرش،خب حلقش رو قبلا میفروخت.جیب خالی پز عا ...

یکم تفکرتودرست کن عزیزم  اسی توضیح داد که بیمارستان دولتی زایمان کرده و خیلیییی ازیتش کرده وترس داره بره دولتی  بله منم دولتی بیمارستان امام اهواز زایمان کردم یک مشت دانشجو ازخدابی خبر سزارینم کردن و ناقصم کردن  بلایی سرم آوردن تا دوماه نتونستم ازجام بلند بشم هنوزم برام کابوسه بعدشم عزیزم چراحق ناس گردن میگیری مگه طلا مادرشو با زور وکتک ازش گرفته حتمن خود مادرش راضی بوده که داده ندزدیده که ازش یکم درک داشته باشیم 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

سلام عزیزم

حالا ک داری مامان میشی دوست دارم نظرمو روراست بهت بگم شاید کمکی بهت بشه 

میگن دوست اونیه ک بگه 

اول از همه که واقعا موندم ب کار مامان و داداشتون 

بالاخره شما دخترشی اون بزرگتره بهتر بود محترمانه تر حداقل باهات صحبت میکرد 

ولی اصلش اینه که توقعت خیلی بیجا بوده گلم باورم نمیشه حاضر شدی النگوهای مامانتونو قرض بگیرین بفروشین در حالی ک حلقه های خودتون بوده (هرچندم که حلقه واسه همه عزیزه) حتی موندم ک شوهرتون چجوری قبول کرده 

دوم اینکه بدترش اینه که شما تو اوضاعی ک النگوهای مامانتو قرض گرفتی باز بفکر بیمارستان خصوصی هم بودی؟

وقتی تو زندگیت ی مشکلی داری اول و دوم و سوم خودتون باید ب دوش بکشین بعد در مرحله دوم ک کاری از دست خودت ن برنمیومد نوبت ب خونواده هاست ک درصورت تمایل کمکتون کنن ک اونم اگر نخوان هیچ وظیفه ای ندارن اما خب اسانیت و محبت حکم میکنه کمک کنن

راستش من اول از اخلاقای خودتون حرص خوردم بعد مادرتون 

مخصوصا قسمتی ک گریه تون افتاده 

اخه بچه ک نیستین 

منم همین یکماه پیش مجبور شدم حلقه مو بفروشم در شرایطی ک هم خونواده خودم هم خونواده همسرم پول داشتن قرض بدن اما خودم نخواستم 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
قضاوت نکن.... شاید خانم و با شوهرش میخاستم موذی باشن... طلاهای خود مادره بوده پس گرفته

هه طلاهای خودش؟؟؟ میتونست روز اول بگه نمیدم نه بده و دم عید و تو این وضع اینجوری رفتار کنه

هه طلاهای خودش؟؟؟ میتونست روز اول بگه نمیدم نه بده و دم عید و تو این وضع اینجوری رفتار کنه

من ک حق میدم ب مادره.... دامادهای الان پرو شدن

مادرمهربون سه تا فرشته🧸کورد🏡کاربری1396ترکید🤨

اولین باری هست که از ته قلبم دعا میکنم تاپیک سرکاری باشه. شما که اخلاق مادر و پدرتون میدونستین چرا ازش خواستین .الان مجبور شدین کلی پول اضاف بدین که. خدا بهترین ها رو سر راهتون قرار بده

🥺💔💔

انشاءلله بهترینا اتفاق بیوفته برات عزیزم 🥲❤️💔 

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️
کسی که بچه میاره یعنی انقدر دنیا رو جای قشنگی میبینه که دلش میخواد یکی دیگه هم تجربه کنه. اگه از نظر ...

پدر و مادر ادم دیگران نیستند اسی هم نگفت فقیره و نیازمند گفت خونه خریده یکم دستش تنگه همین که تو این شرایط تونسته خونه بخره یعنی خیلی هم وضع مالیه بدی نداره اسی نخاست خرجیه بچشو بدن که فقط یه قرض خاسته بود شما تاحالا قرض نگرفتی تو فامیلتون کسیاین کارو نکرده چقدر از کی اینقدر بی رحم شدیم ازون موقع که منطقی بودن شد اومد رو بورس