2777
2789
عنوان

خدایی عروس ناسازگار نباشین

1 بازدید | 60 پست

داداش ته تغاری من تازه عقد کرده

زمانی که گفت یکی رو میخوام ما گفتیم یه جلسه بریم معارفه

که دیدیم یه عرش ندادن رو فرشی پهن کردن ، باباهه سرش تو اخبار بود لباسش تا یقه باز و ..

همونجا خورد تو ذوقمون

ولی داداشم گفت میخوام

ما هم گفتیم ول کن ما که داریم کمک میکنیم بهشون

داداشم خونه و ماشین بابام براش خریده زده به اسمش

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

اونجا گفتیم رسمنون چیه گفتن هیچی

گفتیم کی بیایم بله برون

گفتن ما فامیل نداریم نمی خواد

سه روز بعد پیغام داد چادر بیارین و نشون

کاری ندادم که برای به عقد محضری فیلمبردار و باغو ... گرفت

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد گفت چرا برام.گیفت گگرفتین

بابات خونه ماشین اصلا به نام داداشت نکنه .همش به نام خودش.

دختره هم عین خودشون رفتار کنید .از داداشت نترس

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

همیشه میگن موقع انتخاب دختر به خانواده نگاه کنید یک دختر با خانواده بگیرید کاری به وضع خونشون ندارم ولی وقتی پدر و مادر خوب نبودن چطور وصلت کردید حالا هر چی هم دختره زیبا باشه 

خیلی تلخهحالا استثنا هم هست

عزیزم همیشه به همه اینو میگیم 

لطفا با کسی ازدواج کنین که از نظر فرهنگی 

دقیقا عین هم باشید 

بدیه اینکه میگن پسرو دختر خودشون همو انتخاب کنن همینه یکی از خوبی های اینکه اول مادرداماد میره خواستگاری همینه که حداقل از نظر فرهنگی اوکی باشن بعد داماد میره عروس ببینه باهم صحبت کنن ببینن اخلاقشون چقد بهم میخوره وقتی از اولش با هوس و احساس باشه تهش چیزه خوبی درنمیاد متاسفانه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بابات خونه ماشین اصلا به نام داداشت نکنه .همش به نام خودش.دختره هم عین خودشون رفتار کنید .از داداشت ...

عزیزم درسته که قصد شما راهنمایی به این خانمه اما این که بگی به نامش نکنه هم خوب نیست پسرشه و وظیفشه در توانش بهش کمک کنه فردا روزی یه بحثی بین پدر و پسر بشه خیلی راحت میتونه خونه و ماشین رو ازش بگیره و اینجوری زندگی متاهلی پسرشون هم دچار چالش میشه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"