2777
2789
عنوان

با دخترم هرجا میریم مثل گاو پیشیونی سفیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 61 پست

عزیزم شاید حرفم نتکراری باشه اما خودت کار پیدا کن. شوهر منم همیشه میگه ندارم. خودم کار میکنم و برای خودم و بچه‌هام و حای برای شوهرم خرید میکنم چون خودش خیلی نمیخره. با این حال دیروز ۲و۵۰۰ دادم روتین پوستی خریدم شاکی شده چقدر خرج میکنی رک بهش گفتم پول خودمه دیگه انقدرم خرج نکنم؟

میخواستیم بریم مسافرت هی میگفت پول ندارم خودم۲۰تومن داشتم دادم، ۲۰تومنم وام گرفتم که بهونه‌ای نتونه بیاره دادم بهش که بریم.

میدونم کار منم درست نیست و اون عادت کرده اما خب از شرایط شما بهتره، حداقل خرج میکنیم.

فکر نکنی راحت کار پیدا کردما. پوستم کنده شد. یک سال و نیم که رایگان کار کردم. به هر دری زدم. ده سال گذشته حالا یه کمی شرایطم بهتر شده.

شما هم از یه نقطه شروع کن. کم کم بهتر میشه درآمدت.فقط ناامید نشو

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟
اگه بنده خدا نداره که هیچ ولی اگه میدونی داره ولی نمیده داره در حقت ظلم میکنه  من جات بودم کوت ...

من یه بچه کوچیک دارم که اگه یک ثانیه ازم دور باشه قلبم از کار میوفته 

میترسم بچه مو ازم بگیرن وگرنه نمیموندم پیشش

اکانتی برای درد و دل های دو خواهر❤👭❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم کارش فصلی و پاییز و زمستونا تقریبا بیکاره ولی بهار و تابستون اونقدر در آمد داره که پس اند ...

مثلا کیک و شیرینی تو خونه درست کن. گلسر و کش و تل درست کن بده خرازیا بفروشن.

دوست من لوازم آرایشی تو اینستا میفروشه. میگه چون بچه کدچیک دارم نمیتونم خیلی وقت بذارم.با این حال میگه ماهی۱۵تومن درآمدشه

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟
عزیزم شاید حرفم نتکراری باشه اما خودت کار پیدا کن. شوهر منم همیشه میگه ندارم. خودم کار میکنم و برای ...

خواهری من مشکلم اینه که بچه م شیرخواره هنوز و شرایط سرکار رفتن ندارم 

کار درمنزلم دوبار سفارش گرفتم متاسفانه کلاهبرداری بود

باید صبرکنم دخترم بزرگتر بشه دیگه چاره ایی ندارم

یه چی دیگه هم بگم.من وقتی شوهرم دیگه اصلا هرج نمیکنه یا همش میگه ندارم یه دعوا راه میندازم که یعنی چی نداری و خسته شدم و... بعدش بهم پول میده یا میگه برو بخر.

اخلاق شوهرتو خودت بهتر میشناسی اگه لج کنی خرج میکنه، مثلا بگو من امسال عید دیدنی جایی نمیرم چون لباس ندارم.

خواهری من مشکلم اینه که بچه م شیرخواره هنوز و شرایط سرکار رفتن ندارم  کار درمنزلم دوبار سفارش ...

دختر من دو ماهش بود میذاشتمش پیش مادرم میرفتم. البته خودت شرایطتو بهتر میدونی.ما فقط میتونیم پیشنهاد بدیم

عزیزم کار کن، واقعا الان دوره ای نیست که کسی بمونه خونه، هرکس باید بتونه مخارج خودشو بده

گلم دخترم خیلی کوچیکه نمیتونم برم سرکار 

بخدا حتی کار خونگی هم انقدررررر تو دست و پام میپیچه که به غلط کردن میوفتم

مجبورم تحمل کنم تا یکم بزرگ بشه و برم سرکار

یه چی دیگه هم بگم.من وقتی شوهرم دیگه اصلا هرج نمیکنه یا همش میگه ندارم یه دعوا راه میندازم که یعنی چ ...

ببین گلم آخه مردی که خودش دلش نیاره و خرج نکنه برا مادر بچه ش دیگه اون پول چه ارزشی داره؟؟؟؟

آخه چقد دعوا چند بار جنگ ؟؟؟

تهش همون اش و همون کاسه

من فقط منتظرم دخترم بزرگ بشه برم سرکار دیگه خسته شدم از نه گفتن هاش💔

چون سلیطه نیستید اگه دوبارسلیطه بازی در اورده بودی الان میدونس که خرید تو جز وظایفشه

بله دقیقا 

بی زبون و آرومم 

میدونی باخودم فکر میکنم بچه م که داره با بی پولی بزرگ میشه حداقل دیگه تو جنگ و دعوا نباشه💔

نمیتونی بهانه های مختلف پول بگیری؟یا مثلا خرید خونه رو دستت بگیری بکشی رو قیمتا یکم برا خودت برداری؟

یه وقتایی اینکارو میکنم ولی بعدش میبینم بچه م لباس نداره میرم خرج میکنم برا دخترم

دیگه برا خودم نمیمونه

یه وقتایی اینکارو میکنم ولی بعدش میبینم بچه م لباس نداره میرم خرج میکنم برا دخترم دیگه برا خودم نمی ...

منم همینطوره گرونیه چیزی نمیمونه بازم ادامه بده اینباریکم بیشتر بردار.وسایل اضافی خونت که استفاده نمیکنی بزار دیوار و..بفروش

کاربری دست دونفر

دیگه دستتو جلو همچین آدم خسیسی دراز نکن.خودت پول در بیار بدون هیچ منتی خرجش کن.منم مث توام ۵ ساله هیچی نگرفتم امسال عید هم مامانم فقط برام یه پارچه گرف مانتو دوخت.میخام از مامانم خیاطی یاد بگیرم خودم پول در بیارم.توام یه راهی پیدا کن زیر منت شوهرت نباش