2777
2789
عنوان

با دخترم هرجا میریم مثل گاو پیشیونی سفیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت راست میگه؟؟ درامدش کنه واقعا؟ واقعا قسط ووام داره؟؟ اگه میتونی یه جایی خودت کارنیمه وقت پیدا ک ...

ببین عزیزم کارش فصلی و پاییز و زمستونا تقریبا بیکاره ولی بهار و تابستون اونقدر در آمد داره که پس انداز واسه ما جور کنه ولی میگه بدهکارم و از فلانی قزض گرفتم باید پس بدم

کار بخاطر دخترم نمیتونم برم خیلی کوچیکه بچه م هنوز شیر میخوره

اکانتی برای درد و دل های دو خواهر❤👭❤

خیلی سخته درکت میکنم.خصوصا اگه تو فامیل ادم عقده ای باشه همش یه جوری بهت تیکه میندازه آدمو اذیت میکنه.ولی بدون تنها نیستی منم چندسال مثل خودتم.پس به سلامتی همه مامان هایی که لباس شب عید نگرفتن صلوات.

کارش متاسفانه فصلیه کار ساختمونی میکنه و پاییز و زمستونا یه روز سرکار باشه یه هفته بیکاره ولی واقع ...

سلام عزیزم چه کاری میکنه؟ نقاشی ساختمون بلده؟ کدوم شهری؟

بیا رَه توشه برداریم، قدم در راه بی برگشت بگذاریم، ببینیم آسمانِ هرکجا آیا همین رنگ است...
خیلی سخته درکت میکنم.خصوصا اگه تو فامیل ادم عقده ای باشه همش یه جوری بهت تیکه میندازه آدمو اذیت میکن ...

عزیزم خدا به همه مون روزی حلال بده انشاالله

عزیزم اگه میگی همسرت کارگر فصلیه پس خیلی درکش کن. اشکالی نداره. منم پارسال و امسال بجز ی روسری واااااقعا هیچی نخریدم ولی اعتماد ب نفس دارم توی فامیل جوری رفتار نمیکنم ک نشانه ضعف باشه. شوهره تو اگه کارگره شوهره من بخاطر ی مسئله ای سرکار نمیره و خونه پدرشوهر میشینم.  سعی کن کفشاتو واکس بزنی لباساتو اتو کنی. ابروهاتو خودت برداری. ولی میفهمم زن دلش میخواد خرج کنه. 

از این کارهای بسته بندی یا رنگ آمیزی ظروف توی خونه نمیتونی بگیری؟ توی برنامه دیوار بزن کار در منزل ی سری کار میاره ولی ب شوهرت نگو میخوام پول دربیارم تو پول نمیدی بگو وقتشه کمک حال هم باشیم دیگه مخارج رفته بالا بچه ها بزرگ شدن جیب منو و تو نداره و از این حرفا

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
دلم کباب شد بهش بگو الهی مردی که از قصد زنشو اذیت میکنه همیشه گیر و گرفتار قرض و بدهی باشه

تهش دودش تو چشم خودم میره

من دیگه عادت کردم عزیزم

اگه بنده خدا نداره که هیچ ولی اگه میدونی داره ولی نمیده داره در حقت ظلم میکنه 

من جات بودم کوتاه نمیومدم

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...

منم هیچی نخریدم اسی

شوهرم مرغ و گوشت که میخره دعوا داریم چه برسه پول برای لباس و کفش بده. الان کفشام پاره‌ست پول ندارم. خودم حدود ۶ ماه پیش پام آسیب دید نتونستم برم سرکار از کارم استعفا دادم اومدم بیرون و کللی پول خرج فیزیوتراپی کردم‌. خدا را شکر کن سالم هستی و غصه نخور فقط اگه میتونی ازش بگیر خرید کن

توکل به خدا🌿
عزیزم اگه میگی همسرت کارگر فصلیه پس خیلی درکش کن. اشکالی نداره. منم پارسال و امسال بجز ی روسری واااا ...

عزیزم بخاطر بچه م کار بیرون نمیتونم برم

کار در منزلم دوبار سفارش گرفتم متاسفانه کلاهبرداری بود و میخواستن فقط پول بکشن

الان میخوام تخم مرغ بگیرم رنگ کنم و طرح بزنم برا عید