2777
2789

چندساله ازدواج کردم آرزو به دل موندم یه عیدی رو مثل بقیه برم سرتاپا خرید کنم

هروقت گفتم یکم پول بهمون بده گفت میدونی که ندارم

همیشه اونی که تو خانواده موقع سال جدید همون لباسای کهنه ی قدیمی رو پوشیده من بودم

از وقتی دخترم دنیا اومده اون یه قرون دو هزاری هم که هر چندوقت یبار جمع میکردم و برا خودم لباس میخریدم مجبور برا بچه م خرج کنم

هرجا میریم همه لباس نو

موهای رنگ شده

تیپ خوشگل 

و...

اما من...💔

لطفا نگید تو که ندار بودی چرا بچه دار شدی چون من با قرص و داروی جلوگیری بازم خدا دخترمو بهم داد

هرچند که ندارم نیستیم فقط یه شوهر بی اهمیت دارم که همیشه معتقده تو که دوسال پیش فلان لباسو گرفتی دیگه میخوای چیکار

من کلی قسط و بدهی دارم

و حرفایی که چندساله میشنوم

خدایاشکرت

❤️

اکانتی برای درد و دل های دو خواهر❤👭❤

الهی بمیرم 😔

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لباسهای قبلیت تعمیر کن.

خودت تو خونه موهات رنگ کن 

اگر خواهر داری میتونی لباس ازش قرض کنی البته اگر واقعا خواهر هست برات

even ιғ ι'м noт wιтн yoυ ι тнιnĸ oғ yoυ..             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم...!   احسان من                        🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨
الهی قسط و بدهی چرا؟ خونه و ماشین خریدین؟ رنگ مو بخر تو خونه موهاتو رنگ کن ،سعی کن یه کارایی رو خ ...

امضات🤲🏻💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔