2777
2789
عنوان

اعتراض به دهک بندی یارانه

| مشاهده متن کامل بحث + 15531 بازدید | 43 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام‌. منم مثل شمام  کارگر و مستاجر دهکم رو ۸ زدن  فقط یه ماشین ساینا دارم .  ولی دوس ...

بچه داری؟

🌺هر آن که جانب اهل خدا نگه داردخدایش در همه حال از بلا نگه دارد🌺
نوچ

میگن بچه نیاری دهک تو میبرن بالا الان دوستم بچه نداشت دهکش ۸ بود بچه اورد دهکشو کردن ۶ 

خبر دارین یارانه اسفندو چندم میریزن ما هم دهک هشتیم با اینکه مستاجریم و ماشینم نداریم

دهک هشتو همون ۲۹ شبش میریزن به احتمال زیاد

منم شرایط شما رو دارم خدا به داد من و امثال شما برسه با این اوضاع گرونی ان شاءالله سال خوبی داشته باشید پیشاپیش عیدتون مبارک🌱

دهک هشتو همون ۲۹ شبش میریزن به احتمال زیاد منم شرایط شما رو دارم خدا به داد من و امثال شما برسه با ...

همچنین برای شما. سال پر برکتی داشته باشی

اونجایی ک چاووشی میگه نه خواب راحتی دارم نه مایلم ب بیداری

منم دهکم ۹ شده..ماه پیش ۵ بودم...متاهلم .بچه ندارم.خانه نداریم ..ماشین به نام نداریم..بیکار هم هستم...

بنظر بخاطر تراکنش مالی هست چون امسال دوتا وام گرفتموام ازدواج و وام از بانک س

سلام عزیزم.شما اعتراض زدین به دهک بندیتون نتیجه ای داد یا نه؟

ما دهک ۳بودیم امشب یعنی رفتیم با کالابرگمون بخریم دهکمون شده بود ۸ کالا برگ هم نداده بودن بمون

هیچی هم تغییر نکرده این چندماه فقط یه ماشین داریم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
سلام عزیزم.شما اعتراض زدین به دهک بندیتون نتیجه ای داد یا نه؟ما دهک ۳بودیم امشب یعنی رفتیم با کالابر ...

سلام.

ماهم تا ۲ هفته پیش دهکمون ۳ بود امروز شوهرم رفت برای سبد کالا گفتن تعلق نگرفته .

از سایت حمایت نگاه کردم دهکمونو زدن ۹.

ماهم مستاجریم ۲ تا بچه داریم از دار دنیا یه ماشین مدل پایین داریم. شوهرمم سوپر مارکت داره که اونم مستاجره نمیدونم رو چه حسابی دهکمون رفته بالا. امروز انقدر ناراحت شدم تهش نشستم گریه کردم. اینم اوضاع مملکت ما .

فقط از ما ندارا میکنن میدن به دارا ها.

خدایا انصافتو شکر.

شما اعتراض زدین؟

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
بیشتر ببینید
سلام.ماهم تا ۲ هفته پیش دهکمون ۳ بود امروز شوهرم رفت برای سبد کالا گفتن تعلق نگرفته .از سایت حمایت ن ...

سلام عزیزم به ما هم کالابرگ ندادن قبلا دهک چند بودیم نمیدونم تازه دیدم زده دهک 9 خونه نداریم یه پراید داریم چجوریاست؟؟؟

میگن بچه نیاری دهک تو میبرن بالا الان دوستم بچه نداشت دهکش ۸ بود بچه اورد دهکشو کردن ۶

فکر نمیکنم ربطی داشته باشه ، ما هم امسال آبان بچه دار شدیم ولی دهکمون رو بالا بردن کالا برگ تعلق نگرفت 

سلام عزیزم به ما هم کالابرگ ندادن قبلا دهک چند بودیم نمیدونم تازه دیدم زده دهک 9 خونه نداریم یه پرای ...

نمیدونم والا.

مملکت هر کی هر کیه به هر کی عشق شون بکشه میدن.

فامیلای شوهرم یه خونه ی بزرگ و لوکس اونم ۲ واحدع داره پرشیای صفر زیر پاشه شوهرشم ماهی خدا تومن کار میکنه یارانه میگیرن کالابرگشونم سرجاشه.

نمیدونم چی بگم فقط میدونم حق الناسه که به گردن این دولته.

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
بیشتر ببینید
نمیدونم والا.مملکت هر کی هر کیه به هر کی عشق شون بکشه میدن.فامیلای شوهرم یه خونه ی بزرگ و لوکس اونم ...

منم دیدم طرف خداشاهده 40 میلیارد سرمایشه یارانه و کالابرگ به راهه اونوقت ما هیچی ندار دهک 9 شدیم😂😂😂