2777
2789
عنوان

یه چی بگم منو نمیزنید

180 بازدید | 11 پست

بچه سومم شش ماهشه به دنیا اومده سالمم هست ولی من بعد اومدنش افسردگی شدید گرفتم چون سهل انگارانه بود .......پشیمونم که چرا همه سعیمو نکردم براسقطش چرا پیش دکتر نرفتم که برام سقطش کنه طبیعی همه کار کردما زعفرون و سنگین بلند کردن و پریدن و دمنوش قرصم آشنا نداشتم هم میگم کاش میرفتم پیش متخصص بهم قرص یا آمپول میداد دیوونه شدم خودم از طرز فکرم میترسم ولی دست خودم نیس ینی قراره تا اخر عمر تا بزرگ شدن این بچه اینجور بمونم خوشبحال اونایی که عاشق بچن 🥲هم میگم کاش عقیم بودم یا نازا دس خودم نیس برام دعا کنید اینجا حرفامو زدم که یکم خالی شم چون ب کسی بگم میگن دیوونس😭

پا قدمش مبارک

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیز دلم چرا نمیری دکتر؟ تو الان عاشقترینی توی دنیا نسبت به بچت... راضی نیستی کوچکترین اسیبی بهش برسه. حتما برو دنبال درمان تا بدتر نشدی

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بیشتر ببینید

منم سه تا دارم

خداخواسته هم شد

خیلی برام سخته با دوتا بچه دبستانی

ولی هروز از بابت سالم بودنش شاکرم

توهم مثبت اندیش باش تا تغییر کنی

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

بیشتر ببینید

افسردگی بعد زایمانه اگه می تونی برو پیش مشاور اگه نمی تونی مشاور های آنلاین هم هستن کمکت می کنن نگران نباش میگذره حالت خوب میشه عاشق بچت میشی ان شاء الله خدا بهت تن سالم بده عاقبت به خیری بچه هات رو ببینی

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

مامان خوشگل ناراحت نباش اینا هنه از سر خستگیه .

واقعا بچه داشتن انرژی آدمو میگیره . هر کی حتی ی بچه هم داشته باشه میتونه درک کنه ک شما الان چقدر خسته ای‌. ان شاالله این روزات تموم میشه . امید ب خدا دیگه دو سه سالش ک شد و وابستگیش ب شما کم‌شد آزاد و رها میشی.تازه اون دوتا بچه ی دیگه ات هم کمکت میکنن 

ایرانی ام 🇮🇷🎈

رفتم قرص میخورم خیر سرم

پس عوض کن دکترت رو.... مشاوره هم برو. الان سه تا دسته گل داری که ارزوی خیلیهاست... سبا که میخوابن میری بالا سرشون لذت دنیا رو میبری از تماشاشون... اینکه اینقدر قدرت داری که از پس سه تا بچه براومدی و یک روز دیگه هم گذشت و قراره یک روز دیگه رو باانرژی شروع کنی😍

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بیشتر ببینید