2777
2789
عنوان

این ویروس جدید کسی گرفته که فقط راه بینی هی بسته میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 40 پست

ما هم گرفتیم خیلی بد بود خیلی. حتی من که چند بار کرونا گرفتم آنقدر اذیت نشدم .الانم خوب نشدم کامل انگار جون ندارم بلند میشم سرگیجه و حالت تهوع . استارتر کلا نمیدونم مردا چرا خیلی سر و صدا از خودشون در میارن مخصوصا که شما بارداری حساس ترم میشی ،ولی خیلی مراقب خودت باش و خودتو تقویت کن ،من که همش میگم یعنی دوباره عین اول میشم خخخخخ 

اره از دیشب تهوع شروع شده و سرگیجه ولی شدید نیست الان دلپیچه دارم سنگینی سر هم که خیلی زیاده 

عه پس نکنه اینم ویروسه که منم گرفتم من قرص معده خوردم تهوعم یکم یهتر شد 

ولی باز برمیگرده

اما بینیم طوریش نیست 

و تب هم ندارم بدن درد و 

گلو درد هم نیستم

یکمم صبحی 

حس کردم دلپیچه دارم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه پس نکنه اینم ویروسه که منم گرفتم من قرص معده خوردم تهوعم یکم یهتر شد  ولی باز برمیگرده اما ...

منم تب ندارم

بدن درد هم ندارم

گرفتگی بینی شدید

گوش درد شدید

سنگینی سر

تغییر صدا

گهگاهی عطسه

از دیشب هم دلپیچه و کمی تهوع

بخاطر شوهرت خوابت نمیبره؟ من هم خوابم شده ۴ ساعت تو ۲۴ ساعت شبانه روز منکه خیلی خوش خواب بودم کله ...

نه 

شبا کلا تا مصف شب خوابم‌نمیبره دیگ چی بشه ساعت ۳خوابم‌ببذه دیشبم تا ساعت۳ بیدار بودم ساعت۶با سروصداش بیدار شدم دیگ‌درک‌نداره خو‌یکم‌اروم‌تر بیدارشو میبینی تا نصف شب بیدارم هی از کنارش میرم‌توحال یا همش بیدار میشه گوشی دستم چون بیدارم صب ته تهش خیلی بخوابم‌۸صب دیگ‌ بیدار میشم برا مدرسه پسرم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
اسی اطرافیانت که گرفتن چقدر زمان برد که خوب شدن؟ الان مال من ۱۲ روزه 

تقریبا باهم گرفتیم هممون‌دوهفته هنوز کامل خوب نشدیم صدای من ک‌هنوز گرفته بینیم کیپ

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
منم تب ندارم بدن درد هم ندارم گرفتگی بینی شدید گوش درد شدید سنگینی سر تغییر صدا گهگاهی عطسه ا ...

ای بابا چقدر سخت 

واسه بینیت همش بینیتو با سزم نمکی یا آب نمک بشور کم کم باز میشه 

خیبی تاثیر داره

گلم

عزیزم

کاش این ویروسا تموم میشدن من که یه آتفلونزای سخت چند ماه پیش گرفت حالام که اینطوری 

نمیفهمم از چیه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
ای بابا چقدر سخت  واسه بینیت همش بینیتو با سزم نمکی یا آب نمک بشور کم کم باز میشه  خیبی ...

تو چند ماه پیش گرفتی

من بیست روز پیش یه مریضی بد گرفته بودم

خدا شاهده بیست روز قبل از این ویروسه !!!!

آره روزی صد بار با سرم میشورم بینیم

تقریبا باهم گرفتیم هممون‌دوهفته هنوز کامل خوب نشدیم صدای من ک‌هنوز گرفته بینیم کیپ

من فک کنم از بچم گرفتم ولی اون اصلا علائمش مث من نبود

تب بالا داشت ۵ الی ۶ روز با سرفه

دکتر گفت درگیری ریه داره

دیگه بهش آنتی بیوتیک داد 

من یه روز بعدش این ویروس رو گرفتم

کاملا با علائم متفاوت

حالا نمیدونم از پسرم گرفتم یا یه چیز دیگس

نه  شبا کلا تا مصف شب خوابم‌نمیبره دیگ چی بشه ساعت ۳خوابم‌ببذه دیشبم تا ساعت۳ بیدار بودم ساعت۶ ...

دقیقا مث من

دیشب ۴ خوابم برده

صب هم ۶ بیدار شدم

ظهر هم خوابم نمیبره

انگاری این ویروس آدم رو بی‌خواب میکنه

شوهرت چون بینیش گرفته مجبوره تخلیه کنه و سرو صدا میده