خودم نزدیک دوهفته گرفتم باردارمهستمولی بخدا تحمل کردمانقد سخت نیست فقط بینی کیپمیشه از دهن نفس میکشم بخورایناهم میدم شوهرماز ساعت۴صب همش تو دسشویی ی سروصداها راه انداخته ک ببخشید هی فین کنه و هی غر میزنه نفس نمیتونم بکشم واصن ی ثضعی نذاشت بخوابم چیکارکنم زود خوب بشه
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای منم گرفتممم کلافه امممم😭بینیم مدام کیپ میشه و سرفه خشک میکنم و سردرد
خدارشکر منسرفه ندارم چون از اول بارداریمانگار ویارم ب سرفه بود اگیه سرفه کوچیک در حدگلوصاف کردنمبزنمدوساعت عوض میزنم جدیدا بدبختی دیگه بهش اضاف شده انگار رومثانمخیلی فشار همینکه عوض یزنم یکم دستشوییممیره وای ی وضعیمتا سرفممیگیره میدوامتوسروس
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
من بویایی و چشایی هم از دست دادم خلاصه همه چی باهم دارم اسی مال شما سخت نبوده همسرتون بنده خدا الک ...
نه بخدا منمخیلییی اذیتم بینیم بعد دوهفته هنوز گرفته نفس از دهن میکشم حس بویایی ندارم یه بوی بدی توبینیممیپیچه وضدامعوضشده ولی دیگه خوتحملمیکنم بخدا روزاولتاصب تب ولرژشدیددد داشتم یبار بیدارش نکردم خودمتحملکردمحالااینبدوندرکم کنه میبینه شبا تا۳ایناخوابمنمیبره ی سروصدایی راه انداخته کنذاشت بخوابم😖😖😖
خودم ۲هفته بیصاحاب مگه ول میده ادم رو بدن درد دل درد تب اسهال گلو درد وسرفه
پسرم ۱هفته فقط گلو درد و تب و سرفه داشت
دختر بزرگم ۱روزه خوب شد فقط تب و اسهال داشت
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹