2777
2789
عنوان

این ویروس جدید کسی گرفته که فقط راه بینی هی بسته میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 40 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای منم گرفتممم کلافه امممم😭بینیم مدام کیپ میشه و سرفه خشک میکنم و سردرد

خدارشکر من‌سرفه ندارم چون از اول بارداریم‌انگار ویارم ب سرفه بود اگ‌یه سرفه کوچیک در حدگلو‌صاف کردنم‌بزنم‌دوساعت عوض میزنم جدیدا بدبختی دیگه بهش اضاف شده انگار رو‌مثانم‌خیلی فشار همینکه عوض یزنم یکم‌ دستشوییم‌میره وای ی وضعیم‌تا سرفم‌میگیره میدوام‌تو‌سروس‌

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
من بویایی و چشایی هم از دست دادم خلاصه همه چی باهم دارم اسی مال شما سخت نبوده همسرتون بنده خدا الک ...

نه بخدا منم‌خیلییی اذیتم بینیم بعد دوهفته هنوز گرفته نفس از دهن ‌میکشم  حس بویایی ندارم یه بوی بدی تو‌بینیم‌میپیچه وضدام‌عوض‌شده ولی دیگه خو‌تحمل‌میکنم بخدا روز‌اول‌تاصب تب و‌لرژ‌شدیددد داشتم یبار بیدارش نکردم خودم‌تحمل‌کردم‌حالا‌این‌بدون‌درکم کنه میبینه شبا تا۳اینا‌خوابم‌نمیبره ی سروصدایی راه انداخته ک‌نذاشت بخوابم😖😖😖

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
نه بخدا منم‌خیلییی اذیتم بینیم بعد دوهفته هنوز گرفته نفس از دهن ‌میکشم  حس بویایی ندارم یه ...

بخاطر شوهرت خوابت نمیبره؟

من هم خوابم شده ۴ ساعت تو ۲۴ ساعت شبانه روز

منکه خیلی خوش خواب بودم کله صب بیدار میشم و دیگه خوابم نمیاد

مگه ویروسه؟ چرا الکی جو میدین هوا سرد و گرم میشه بینی کیپ میشه مخصوصا تو بارداری برای همه پیش میا ...

ن دختر منم دو هفته ست فقط بینیش کیپه بیچاره

بدون هیچ علایم سرماخوردگی

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

دود عناب استنشاق کنه احتمالا بد نیست

از این شناسه دو نفر فعالیت می‌کنند. پاسخ نمیخونم و موضوعات قفل هستند. اگر پیامی بود درخواست دوستی بدید. این حساب کاربری از یک دوست به ما واگذار شد. 

تو هر بدنی متفاوته

دختر من گرفت به خدا نزدیک ۱ماه طول کشید اب شد بچم 

خودم ۲هفته بیصاحاب مگه ول میده ادم رو بدن درد دل درد تب اسهال گلو درد وسرفه

پسرم ۱هفته فقط گلو درد و تب و سرفه داشت

دختر بزرگم ۱روزه خوب شد فقط تب و اسهال داشت

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من و بچه ها هم در گیرش هستیم.

دکتر به بچه ها سرم شستشوی بینی داد

کلراید سدیم ۹درصد هر شب با سرنگ بینیشون رو شستشو میدم خیلی بهتر شدن.و قرص مونته لوکاست،شربت کو آموکسی کلاو 

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
من از دیشب دلپیچه هم بهش اضافه شده خیلی اذیتم شماها دلپیچه ندارین؟

شما تهوع شدید و یکم سنگینی شر یا بی حالی سر یا سرگیجه هم دارید؟

من الان چند روزه تهوع شدید دارم و سرمم یه جورریه یاسرگیجه

دارم نمیدونم از چیه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

من ۵روزه گرفتم داغونم کرده

خیلی بده بینی کیپ از دهن نفس میکشم گلوم خشک میشه سرفه شدید میکنم

قطره نفالوزین خوبه و قلم بینی

شستشوی بینی با آب نمک یا سرم شستشو

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
شما تهوع شدید و یکم سنگینی شر یا بی حالی سر یا سرگیجه هم دارید؟ من الان چند روزه تهوع شدید دارم و س ...

اره از دیشب تهوع شروع شده و سرگیجه ولی شدید نیست

الان دلپیچه دارم

سنگینی سر هم که خیلی زیاده