2777
2789
اره دقیقا من میگم مهریه معقول همون ۸۰ تا ۱۱۰ عه وگرنه کم و زیاد بشه شورش درمیاد و خریته

توهین نکن

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
از کجا 

برادر  همسرم هم خونه داشت هم ماشین و تحصیل کرده هم بود،  80 تا خواستگاری رفت، می گفت مهریه بالا قبول نمی کنم، نهایتا 14 سکه قبول داشت

بالاخره ازدواج کرد با دختری که مهر نخواست، دختر خانم خودشون شاغل و تحصیل کرده و ایشون هم اعتقادی به مهر نداشت و الان 4 ساله خوش و خرم دارن زندگی می کنن، خانم هر روز یه یه مدل می پوشه و هر سال 3 تا مسافرت خارجی میره ولی مهریه اش مکه است والسلام

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهریه‌ ۵سکه‌ بنداز‌ ازدواج‌ مثله‌ هندونه‌ دربسته‌ میمونه‌.خودتو‌بامهریه‌زیاد‌بیچاره‌نکن‌.ازعقلت‌ کمک ...

خب برا خانمم همینه دیگه ازدواج اون چجوری بعد مهریه کم بندازه و نگران نباش ...

دیگه شما که خودت خانمی ،۵ تا آخه ،۵ تا چیه دیگه آخه؟

۷۰۰ملیون کمه بنظرت

کو هفتصد میلیون؟شما مهریه کم میخای باشه اینجام ایران ازدواج اول زن بهم بخوره شرایط ازدواج دومش سخته ولی برا مردا راحتر بعد قسط میکنن چندین ماه یبار یه سکه اونم بده نده 

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔
اونموقع باید کلی شاهد و مدرک بیاری تا به قاضی ثابت بشه که آره این خیانت کرده  این کتک زده  ...

نه عزیزم

مشروط اینطوره که

میگی حق طلاق با اقاس ولی اگه

کتکم بزنه خیانت کنه یا هر اتفاق دیگه

حق طلاق دارم

و مهریه شامل میشه

خوب‌فکر‌ کن‌۲۰۰‌سکه‌مهریه‌بندازی‌.میتونی‌همشو‌‌ ازهمسرت‌بگیری‌.نهایت‌همون‌پنج‌تا‌ رابعداز‌ کلی‌ دوندگی‌ ودادگاه‌ وعابرو‌ریزی‌ اونم‌ توافقی‌ بگیری‌ جدا‌ بشی‌.ارزش‌ زن به‌ مهریه‌ نیست‌.عزیزم

نظر من زندگی کردنه نمی گم دیگه اتفاقی بیفته خدای نکرده مجبور بشیم به این کار مثلا 600یا 700ملیون

اون که آره آدم باید بشینه زندگیشو بکنه ولی مهریه اصلأ ربطی به طلاق نداره ها حقی برای زن هست.

ضمنا شما میگید در حد 600 700 یعنی حدود  22 سکه به قیمت روز میتونی بدی... 

اگر واقعا این قضیه براتون خیلی حیاتی هست و‌هیچ جوره نمی‌تونی زیر بارش بری باید بگردی یه خانواده ی ساده پیدا کنی ک اصالتا ساده و بی آلایش هستند. 

یا اگر گرایش مذهبی داری برو از خانواده هایی ک اصالتا مذهبین دختر بگیر و بگو الا بلا 14 سکه به نیت 14 معصوم... 

باور‌کنید‌ من‌ چندین‌ دختر‌ دیدم‌ مهرشون‌۱سکه‌بوده‌ الان‌چندساله‌زندگیشون‌خوش‌وخرمه‌.شوهراشون‌ جون‌میدن‌براشون‌.مهریه‌زیاد‌ بد‌دلی‌ ونفاق‌وکدورت‌میاره‌.

نه عزیزم مشروط اینطوره که میگی حق طلاق با اقاس ولی اگه کتکم بزنه خیانت کنه یا هر اتفاق دیگه حق ط ...

خب باید اون کتک یا خیانت رو ثابت کنی که بتونی از حق طلاقت استفاده کنی

بری بگی خیانت کرده قبول نمیکنن

{ خانم هستم }
خب باید اون کتک یا خیانت رو ثابت کنی که بتونی از حق طلاقت استفاده کنی بری بگی خیانت کرده قبول نمیکن ...

شاهد نمیخواد کتک و که خورد میره شکایت 

یا خیانتو با پرینت از گوشی ثابت میکنن کاری نداره

نگران نباش ۱۰۰۰ تا سکه هم باشه، آخرش قاضی ها به نفع مردها رای میدن و کاری میکنند سالی یه سکه به زور دست خانمه برسه! از مهریه نترس بجاش  رو اخلاق ات و…. کار کن تا خانمه مجبور به طلاق نشه

نه عزیزم پرینت گوشی اثبات خیانت نیست خیانت از نظر قانونی یعنی رابطه جنسی

اره درسته من مادرم خیانت میکنه پدرم با پرینت میخواست شکایت کنه

تو پیاما همیشه هست که میگن فلان جا فلان طوره فلان رنگیه..