2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگ ارزش زن به سکه نیست چرا ۵۰۰ تا؟ خودتون رو زیر سوال نبرید ولی در کل حرف شما درسته

دست من نبوده ک ۵۰۰ تا بندازم من تو ازدواجم هیچ کاره بودم چون با زور خوردم با عشقم ازدواج کردم من حق نداشتم تو این چیزا تصمیمی بگیرم قضاوت نکنین

یعنی شما وقتی که زندگیت آروم باشه در به در دنبال مهریه هستی؟🤔

مگه قراره زندگی همه آروم باشه یا چه تضمینی وجود داره ده سال دیگه هم زندگی آرومی داشته باشم من مشکلم اینه که به ازدواج تو ایران یه مسئله ابدی نگاه میکنن باید جوری باشه که زوجین راحت از هم بتونن طلاق بگیرن مطمینا مهریه بالا که مرد توان پرداختش رو نداشته باشه مخل این موضوعه همچنین نداشتن حق طلاق زن

آره خب فردا من یه بلایی سرم بیاد اونوقت پاشو بکنه تو حلقم که مهرمو بده چ غلطی کنم اونوق

خب اگه مرد فردا بخواد زنو اذیت کنه مهریه ام کم باشه راحت جدا شه اونوقت چی؟

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔
با این حرفا جوون مردم رو گول نزن همسر شما ریسک خیلی بزرگی کرده دادن همزمان مهریه و حق طلاق کار عقلان ...

عزیزم دست من نبوده که بخوام تصمیم بگیرم در مورد اینا اگ با من بود کلا هیچی نیمخواستم چون با زور ازدواج کزدم قضاوت نکنین

مثلا تحت این شرایط حق طلاق داره زن  مثل خیانت کتک توهین یا هر چیزی که خط قرمزشه

اونموقع باید کلی شاهد و مدرک بیاری تا به قاضی ثابت بشه که آره این خیانت کرده 

این کتک زده 

این فلان کرده ...کلا ریسکه 

همون بهتر هیچی مهریه تعیین نکنیم ، حداقل سنگین تریم

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔