2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزی🤍 قطعا خیر...  حرفتون درسته🌱

خب دیگه، من منظورم همین بود که اگا سر هردو طرف به زندگی گرم باشه و دنبال شادی و آرامش همدیگه باشن چرا باید استرس مهریه وجود داشته باشه؟

من مامان خودم ۱۴ سکه مهرشه ولی بعد از ۲۷ سال زندگی حتی یه بارم اسم مهریه رو نیاورده. خودش میگه وقتی میدونم باباتون اهل خیانت نیست حاضرم تا اون سره دنیا هم تنها بفرستمش

الان خیلیا میگن اون دختره قدیم بوده ولی هستن هنوزم کسایی که فقط دنبال آرامش و اختیار خاطر از همن وگرنه مهریه مال وقتیه که طرفین سرشون یه جاهای دیگه بجنبه

ادم وقتی هنوز ازدواج نکرده چرا باید ترس از مهریه داشته باشه؟ هنوز وقت داره که آدم درست انتخاب کنه که هر لحظه تو زندگیش ترس اینو نداشته باشه که نیاز به مهریه پیدا کنه

🤍.
بعد 30سال زندگی مشترک چه خوبه این کار 

اومدیم و شما خدایی نکرده چند سال بعد ازدواج فوت کردی 

اون زن هم مهریه اش صفر باشه ... دوست داری اموالت به پدر و مادرت برسه یا همسرت که چند سال به پات مونده ؟؟ 

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔
یک دختر معقول پیدا کن مهریه معقول بزنه برات..مد نظر خودت چقده مگه ؟ 

نظر من زندگی کردنه نمی گم دیگه اتفاقی بیفته خدای نکرده مجبور بشیم به این کار مثلا 600یا 700ملیون

نظر من زندگی کردنه نمی گم دیگه اتفاقی بیفته خدای نکرده مجبور بشیم به این کار مثلا 600یا 700ملیون

😐😂😂 

همون بهتر هیچی مهریه ندی ، آبروریزی راه انداختی با این رقم پیشنهادیت

جای دیگه اینو نگو بهت میخندن ... انگار دهه ۴۰_۵۰ هست که پول تعیین کنن برای مهریه 

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔
من معتقدم خندیدیم باهم گریه کردیمم باهم چه ربطی داره خرج زندگی مشترک مگه شما هر روز زندگی آنچنانی رو ...

متوجه منظورم نشدین!

کسی که نگران مهریه است طبیعتاً نگران خرج و مخارج عروسی هم هست...

شما نمی‌تونی از دختر خانوم توقع مهریه پایین و یا حتی مراعات توی خرج و مخارج داشته باشی و از طرفی انتظار جهیزیه سنگین و آنچنانی...

این مسئله بیشتر بستگی به هم کفو بودن خانواده‌ها برمی‌گرده، یعنی شما برای زندگی مشترک باید دختری رو انتخاب کنید که از لحاظ خانوادگی و سبک زندگی به شما و خونوادتون نزدیک باشه که باعث اختلاف نشه...

در ضمن شما انگار کلاً هدفتون از زندگی مشترک و ازدواج، جدایی و طلاقه...! 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
دخترایی که قبول کنن کمن چون این مدل مهریه یعنی مهریه صفر

ما زياد داشتيم توفاميلا چون الان واقعا سخته من خودم ميدونم الان مثلا بخوام مهريه بگيرم شوهرم ٢٠ تا سكه به زور بتونه بده ب من اونم ماشينشو بفروشه عمرا بتونه ١٢٤ تارو بده يكجا ميرن درخواست تقسيط  ميدن سالي يك سكه ميشه كلا