2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از هر ۱۲ تا ۷ تا طلاق باید به احتمالات فک کنه

نه این طوری ها هم نیست اتفاقا باب کردن همین مهریه های کم باعث طلاق میشن نه خیلی زیاد نه کم

مهریه معقول خوبه

مردا تنوع طلب هستن

و حق طلاق با مرد هست

دنبال دختری باشید که فهمیده و عاقل باشه و مهریه نخواد 

عوضش شما هم مثل یه مرد واقعی بهش تمام حقوق ( حق طلاق و...) رو بدین 

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔
داداش من پسرم میتونی بگی مهربه هیچ ولی تمامی حق حقوقی که یه انسان داره رو بدی بهش و هر چی بعد ازد ...

مورد آخر علنا شیره مالیدن سر زنه. طرف روز اول میره همه چیو میزنه به اسم ننه باباش دیگه چیزی جز حق طلاق و اینا نمیمونه که

🤍.
داداش من پسرم میتونی بگی مهربه هیچ ولی تمامی حق حقوقی که یه انسان داره رو بدی بهش و هر چی بعد ازد ...

موافقم 

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔
مورد آخر علنا شیره مالیدن سر زنه. طرف روز اول میره همه چیو میزنه به اسم ننه باباش دیگه چیزی جز حق طل ...

من روز اول نگفتم

هر چی مال پسره مال خودشه

هر چی مال دختره مال خودش

بعد ازدواج هر چیزی خریداری بشه

نصف نصف

کاربر آقا 
نه این طوری ها هم نیست اتفاقا باب کردن همین مهریه های کم باعث طلاق میشن نه خیلی زیاد نه کم مهریه مع ...

اره دقیقا

من میگم مهریه معقول همون ۸۰ تا ۱۱۰ عه وگرنه کم و زیاد بشه شورش درمیاد و خریته

🤍.

مهریه من ۱۴ سکه و یه سفر کربلاست

کسی با مهریه خوشبخت نشده تا حالا...هم خودم راضیم هم شوهرم

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
نه این طوری ها هم نیست اتفاقا باب کردن همین مهریه های کم باعث طلاق میشن نه خیلی زیاد نه کم مهریه مع ...

آره الان تو این شرایط که مردا همش خیانت میکنن خب اون دختر بدبخت باید مهریه اش یه مقداری باشه که بتونه طلاق بگیره 

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

آدم وقتی ازدواج میکنه قصدش زندگیه، نه جدایی و طلاق!! 

شما عاقلانه برو جلو و دختر مناسب رو جوری انتخاب کن که هدفت زندگی کردن باشه تا آخر عمر... 

نه اینکه نگران دادن مهریه بعد از جدایی باشی...! 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷