2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متوجه منظورم نشدین!  کسی که نگران مهریه است طبیعتاً نگران خرج و مخارج عروسی هم هست... شما نمی ...

الان بیا ترسناک نیست بنظرتون نه چرا طلاق آخه مگه آدما ازدواج می کنن تا بعدش طلاق بگیرن آخه شما می دونی فردا چه بلایی می خواد سرمون بیا یا من یا هر کی ترسه فقط ترس

ما زياد داشتيم توفاميلا چون الان واقعا سخته من خودم ميدونم الان مثلا بخوام مهريه بگيرم شوهرم ٢٠ تا س ...

باز سالی یه سکه بهتر از هیچیه

مهریه ای که عندالمطالبه نباشه یعنی هیچی

{ خانم هستم }
از چی میترسی مگه فکر طلاقی که مهریه برات ترس داره

مهریه باید در توان داماد باشه هر لحظه خانوم درخواست کرد با میل و رغبت پرداخت کنه

سوره نسا رو بخون

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  
متوجه منظورم نشدین!  کسی که نگران مهریه است طبیعتاً نگران خرج و مخارج عروسی هم هست... شما نمی ...

پسری که تو نی نی سایته آخر و عاقبتش همینه😑 همش تاپیک های خیانت میبینه بعد میگه همه اهل طلاقن.. دیگه نمیبینه که ۸۰ درصد خیانت ها عاملش مردان و باعث جدایی میشه.

🤍.

البته اگه وضع مالي پدرتون خوبه و قبول ميكنه ميتونين مهريه رو بر ذمه پدر بزاري،،، عمه من مهريش بر ذمه پدر داماد بودش بعد اين ك پدر شوهرش فوت كرد مهريه رو گرفت از رو ارثيه البته وضع مالي پدر شوهرش خيلي خوب بود.. و شوهرش تك پسر بود

مهریه‌ ۵سکه‌ بنداز‌ ازدواج‌ مثله‌ هندونه‌ دربسته‌ میمونه‌.خودتو‌بامهریه‌زیاد‌بیچاره‌نکن‌.ازعقلت‌ کمک‌ بگیرنه‌ احساسات.مهریه‌چه‌زیاد‌ چه‌کم‌ حق‌ زنه‌ هروقت‌ طلب‌کنه‌ باید‌ بدی‌.مواظب‌باش‌.

پسری که تو نی نی سایته آخر و عاقبتش همینه😑 همش تاپیک های خیانت میبینه بعد میگه همه اهل طلاقن.. دیگه ...

اصلا شما نمی دونم چرا اینجوری صحبت می کنین نی نی سایت یه سایت اموزشیه خانم چه ربطی داره الان اینهمه راهنمایی کردن منم خیلی ممنونم ازشون