2777
2789
من روز اول نگفتم هر چی مال پسره مال خودشه هر چی مال دختره مال خودش بعد ازدواج هر چیزی خریداری بشه ...

ندیدی اینایی که بعد ازدواج یا از قبل ازدواج همه چی رو حتی ماشینو میزنن به اسم مامان باباهاشون؟ اونام فکر همینارو میکنن 

🤍.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ندیدی اینایی که بعد ازدواج یا از قبل ازدواج همه چی رو حتی ماشینو میزنن به اسم مامان باباهاشون؟ اونام ...

طبق قانون متوجه میشن اگه زده باشه بنام یه نفر دیگه ...

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔
اره دقیقا من میگم مهریه معقول همون ۸۰ تا ۱۱۰ عه وگرنه کم و زیاد بشه شورش درمیاد و خریته

چقدر الفاظی که به کار بردین زنندست...!! 

مهریه ضامن خوشبختی هیچکس نیست

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
آره خب فردا من یه بلایی سرم بیاد اونوقت پاشو بکنه تو حلقم که مهرمو بده چ غلطی کنم اونوق

یعنی چی بلایی سرت بیاد ؟؟ 

نکنه منظورت اینه شما بلایی سرش بیاری و اون طلب مهریه کنه 

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔
ندم بهش چه فرقی می کنه

ببین من مهریم ۵۰۰تا سکه اس و حق طلاق هم با منه ولی تا عمر دارم هیچی ازش نمیخوام چون ادمی تیستم ک ب پول بها بدم .چون ارزش ی زن پول و سکا نیس ارزش ی زن احترامه ارزش ی زن ی زندگی خوب و راحته پس اگ ادمش درست باشه هیچس ازت نمیخواد

ماهی یه سکه 35ملیونی آره چی می گین

اگه می‌ترسی خب ازدواج نکن

مهریه هم یه حق و حقوقیه که به زن تعلق خاطر میده. 

والا یکی خواستگار خواهرم بود از خرج و مخارج خوده عروسی می‌ترسید دیگه چه برسه به مهریه. خواهرم الان نامزد داره ولی اون آقا هنوز مجرده

جالبه که اون آقا درآمد کمی هم نداشتن

🤍.
آره خب فردا من یه بلایی سرم بیاد اونوقت پاشو بکنه تو حلقم که مهرمو بده چ غلطی کنم اونوق

چند سالتونه؟؟ 

دیدگاهتون شبیه به پسربچه‌های 17 ساله‌ست... 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
ببین من مهریم ۵۰۰تا سکه اس و حق طلاق هم با منه ولی تا عمر دارم هیچی ازش نمیخوام چون ادمی تیستم ک ب پ ...

با این حرفا جوون مردم رو گول نزن همسر شما ریسک خیلی بزرگی کرده دادن همزمان مهریه و حق طلاق کار عقلانی نیست