سلام. من یه کاربر جدید هستم. چون از مطالب سایت مدتی هست که استفاده می کنم، فکر کردم نظرم رو در مورد تغییرات سایت بگم. البته بعضی از کاربرای دیگه هم اشاره کردن. به هر حال چون چشم ما به رنگ و فرمت سایت قبلی عادت کرده الان یکم حالت تدافعی ایجاد شده. به نظرم بهتره با ذهن باز با تغییرات برخورد کنیم. 1)به نظر من هم رنگ صورتی سایت مثل امضای سایت بود. به علاوه با تغییر رنگ آدم احساس غریبگی می کنه. البته ممکنه هدف سایت جذب آقایون هم باشه.
2( فونت در حال حاضر خیلی درشته. مخصوصا تو موبایل فقط یکی دو پاراگراف دیده میشه و مرتب باید صفحه رو حرکت بدی.
3( فاصله بین خطوط و پاراگرافها زیاده.
4( فکر می کنم محبوبترین قسمت سایت بخش تاپیکهای کاربرها تو بخش تبادل نظر هست. اگر مثل قبل بشه یک جا کلیک کرد و لیست همه ی تاپیک ها رو بشه دید به نظرم بهتر میشه.
5( درسته که سایت حق داره تبلیغات داشته باشه ولی ورژن جدید یه حالتی داره که تبلیغات کمی حالت aggressive داره. همین که صفحه رو باز می کنی همه این تبلیغات چشمک می زنن و باعث میشن توجه به جای مطالب جلب اونها بشه. البته این جلب توجه تبلیغات لزوما تاثیر مثبت نداره.
6( یکی از مهمترین تغییرات اینه که در ورژن قبلی در صفحه اول تمرکز روی تبادل نظر و بحث و در نتیجه روی کاربرها بود ولی الان تمرکز روی مطالب خود سایت و تبلیغات هست.
با تشکر :)