2777
2789

اصلا خوب نیست

انگار خیلی امنیتی شده

لطفا برگرده به حالت قبل

چرا یهو انقدر تغییر

تغییرات باید گام به گام رخ میداد 

لبخند زدن خیلی راحت تره تا بخوای به همه   توضیح بدی چرا حالت خوب نیست!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از علت هایی ک من هیچ وقت از مامی سایت خوشم نمیومد قالب بد اون لود

ارتباط برقرار نمیکنم اصلا باهاش، فقط موقع اشپزی میرم توش

اینجا واقعا بد شده

چقدر فاصله پست های کاربرا زیاده

ولی سرعتش خوب شده

لبخند بزن😊

وای خانم تهرانی التماستون میکنم برش گردونین به حالت قبل،اصصصصلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم،اصن دلم گرفت یه لحظه،من نی نی سایت قبلی رو خییییلی بیشتر دوس داشتم.شما رو به امواتتون،شما رو به هر کی میپرستین برش گردونین به حالت قبل

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد...☕☕☕

فکر میکنم اگه  قبلا در تاپیکی پست گذاشتیم و اون تاپیک تعطیل شده باشه، حالا اومدن همون تعداد پستها رو از آمارم کم کردن. البته فکر میکنم اینطور باشه

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم
اینکه هر پستی به صورت جداگانه، گزینه افزودن به علاقمندیها داره، به چه معناست؟

متوجه شدم. این گزینه خیلی هم خوب و کاربردیه.  ممنون. حالا که این همه امکانات به سایت اضافه شده شکل ظاهری رو هم بهتر کنید. خصوصا در مورد سایز فونت.  و ترجیح میدم که اگه امضاها به این شکل قراره باشن کلا حذف بشن

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم

چرا فاصله پست ها اینقد زیاده

ده بار باید اسکرول کنی تا یک صفحه کامنت بخونی 

کن فیکون شد همه چی 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

به نظر من ایراد زیاد داره ،واقعا پسرفت کردین،ممنون که باعث شدین، این زمانه کوتاهیم که میومدم نیام،چوت تو ترک بودم ، گهکاه شبا سر میزدم ، الان خیلیا مثل من ،به نظرات مثبت نکاه کنید متوجه موارد اصلاحی میشین،رنگ بد صفحه غول پیکر ،عدم گزینه بروز رسانی و اینکه یه توضیح کلی میدادین ،یه بازیم وقتی دانلود میشه مراحل اول قشنگ با فلش راهنمایی میکنه این چیه چیکار کنید ،یه سایت با انبوهی از مشکلات اومده بالا بدون هیچ توضیح ما باید کشف کنیم هر چیزیو، خودتون میدونین اصلا سایت حالب نیست و مشکل داره چون بعد اون دو روز تعطیلی هنوز مشکل داشت ، و ورژن قدیم اومد بالا ،الانم پر از ایراد ،برا یه پست هی تایید میخانم ،

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
2810