2777
2789
عنوان

با همچین شوهری چیکار میکنین خیلی دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 2277 بازدید | 74 پست
بابا شوهر ب این خوبی داری قدرشو بدون چقدر ناز میکنی برا شوهرت. فعلا ک تو دل شوهرتو شکوندی.  تا ...

وااا مگ چیکارش کردم من 

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   
مستقیم ازش بپرس چرا با بیرون بردن من مخالفی .شاید براتون سوءتفاهم شده

خونوادگی اینجورین کلا میخابن خونه سفر تفریح دوست ندارن

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری،اول و اخر تو میمونی براش،نمیشد اول از دلت در بیاره،۲ تا ببخشید بگه ،نازت و بکشه و ببرتت، شو ...

اتفاقا بخودشم گفتم ک من حال روحیم بده احتیاج داشتم ب این تفریح گفتم بعدشم دلم میخاست نازمو بکشی از دلم دربیاری ولی نمیفهمه زندگیش شده کارکار 

پس بیرون نرفتن و پای خسیسی یا بی توجهی یا عدم علاقه ش نذار روحیاتش اینه منم با همسرم رو همین موضوع ...

وای من از ته قلبم همسرتو درک میکنم چ عذابی میکشه خیلی بده خیلی من یه شوهر دایه دوستدارم که همش بگه بپوش بریم

خوب حق طبیعیه منه ک دلم تفریح و بیرون بخاد

باور کن تنها نیستی ،ما هم ماشین نداریم ،همیشه خدا توخونه هستیم ،دلم پوسید باور کن ارزو به دلم مونده بریم جایی همش خونه ،دو تا بچه هم دارم اونا هم اونقده ناراحتن ولی چه میشه کرد 

شوهرمنم برای همه چی داره ولی واسه من وبچه ها نداره بعضی وقت ها ماشینش رو ازما بیشتر دوست داره مثلا ۸تومن برای ماشین به راحتی میده ولی به ما میرسه ندارم شروع میشه دل منم خیلی وقت شکسته ولی چاره ای ندارم همین جوری میگذرونم بالاخره ماهم خدایی داریم

خدایا خودت کمک کن 
شوهرتونم بی سیاسته ک‌نیامد نازتو بکشه ولی شماهم وقتی میبینی همسرت ناز کش نیست همون اول برو. بعدم این ...

من با بچه و دوستام هم میرم ولی خوب امروز دلم خاست بعد عمری شوهرم باشه پیشم توقع زیادی نیس

ماهم خیلی چیزا دوست نداریم اما بخاطر دل شوهر انجام میدیم باید یاد بگیره

همون منم خیلی جاها خیلی چیزا دوست ندارم ولی بخاطر اون میگم باشه

خوب حق طبیعیه منه ک دلم تفریح و بیرون بخاد

اره نمیگم نه ببوسش بذار کنار 

منظورم اینه سیاست داشته باش شاید طفلی نخواسته بهت نه بگه دلت بشکنه و شرایطش نبوده!

‏زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، ‏هم حضور آدمای کنارت...
اره خیلی زیاد زود رنجم ناراحتیمم نشون میدم سریع 

دقیقا ،،مشخسه خوب اینطوری خودت اذیت میشی 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
باور کن تنها نیستی ،ما هم ماشین نداریم ،همیشه خدا توخونه هستیم ،دلم پوسید باور کن ارزو به دلم مونده ...

وسیله دیگه مثل موتور چی؟؟اگه دارین بامشاوره برین.برنانه بریزین جای نزدیک پارک سرکوچه...برین یا حتی یه فلافلی

بچه ها گناه دارن

باور کن تنها نیستی ،ما هم ماشین نداریم ،همیشه خدا توخونه هستیم ،دلم پوسید باور کن ارزو به دلم مونده ...

بدبختی ما ماشینم داریم از این میسوزم قبلا میگفتم حق داره جمع کنیم خونه دار بشیم الان خونه دارم ک شدیم باز وضع همونه