2777
2789
عنوان

با همچین شوهری چیکار میکنین خیلی دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 2277 بازدید | 74 پست
بابا خدا خیرتون بده، شوهر من از 6 صبح رفت با دوستاش جشن و این طرف اون طرف، 6 عصر اومد یک ساعت خوابید ...

آفرین یادم نمیاد تو این ده سالی ک ازدواج کردم شوهرم یکبار منوبرده باشه تفریح 

ولی من به هیچ جام نیست گورباباش

من خیلی درکش میکنم خودشم خوب میدونه وقتی نداره پا ب پاش کار میکنم توقع هیچی ازش ندارم ولی خوب وقتی د ...

فکر کنم خیلی زود رنج و دل نازکی درسته یا من اشتباه میکنم 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی فقط این کارو میکرد که شما رو نبره بیرون .مگه یه بیرون رفتن چیه

همون دیگ درد منم همینه هرکاری میکنه تا نتونیم بریم

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   
خب همیشه ک دوستا پایه نیستن ک..فک کن همه با همسراشونن ایشون تنها توخونه اخه باکی بره..جدا بده

راس میگین.. بنده خدا حقم داره تا کی باید توی خونه نشست که شوهرش بیاد ببرتش بیرون. ادم کلافه میشه

وقتی به یکی میگم موفق باشی یعنی دیگه حوصله بحث باهاتو ندارم!!!!!!  
من که از دست شوهرم خسته ام.به خدا خبر چینه .هر چی تو خونه ما اتفاق میافته کف دست مامانشه .خاله زنک ب ...

خداروشکر مال من مامان نداره حرص اونو نمیخورم خودشم خوبه ها ولی خدا نیاره اسم مسافرت و تفریح بیارم

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   
من خیلی درکش میکنم خودشم خوب میدونه وقتی نداره پا ب پاش کار میکنم توقع هیچی ازش ندارم ولی خوب وقتی د ...

حق داری،اول و اخر تو میمونی براش،نمیشد اول از دلت در بیاره،۲ تا ببخشید بگه ،نازت و بکشه و ببرتت،

شوهر منم تا ۶ ماه پیش همین بود،ولی الان خیلی بهتر شده

ایشاالله شوهر شمام زودتر ب این نتیجه برسه ⚘

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
اگه واقعا مطمئنی داره .. اون یه بحث دیگس و باید به حرف شما گوش کنه اگه نداره که هیچی

اخه مطمئنم ک داره منک هرروز هرروز نمیگم ک بریم بیرون 

چرا الکی لج کردی ...میرفتی

لج نکردم ناراحت شدم

خداروشکر مال من مامان نداره حرص اونو نمیخورم خودشم خوبه ها ولی خدا نیاره اسم مسافرت و تفریح بیارم

خوش بحالت .شوهر من مثل زنها میمونه کافیه چوب کبریت واسه خونه بخریم همه رو به ننه اش گزارش میده  

ذقیقا همیشه دوستداره لم بده جلو تلویزیون چای بخوره همین بخایم ی بیرون ساده بریم انگار میخاد کوه بکنه

پس بیرون نرفتن و پای خسیسی یا بی توجهی یا عدم علاقه ش نذار

روحیاتش اینه

منم با همسرم رو همین موضوعات مشکل دارم و تفریح رفتن و مهمونی رو به سختی قبول میکنم

حتی پرحرفی همسرم اذیتم میکنه گاهی

او در بر و ایام به کام است...
آفرین یادم نمیاد تو این ده سالی ک ازدواج کردم شوهرم یکبار منوبرده باشه تفریح  ولی من به هیچ جا ...

وای نه من نمیتونم قاطی میکنم 

فکر کنم خیلی زود رنج و دل نازکی درسته یا من اشتباه میکنم 

اره خیلی زیاد زود رنجم ناراحتیمم نشون میدم سریع