2777
2789
عنوان

با همچین شوهری چیکار میکنین خیلی دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 2277 بازدید | 74 پست
خودت چرا با دوستات بیرون نمیری؟؟ اگه چیزی ام گفت بهش بگو تو که منو بیرون نمیبری مجبورم خودم برم

با دوستامم زیاد نمیریم مثلا ماهی یبار شاید همو ببینیم چون اونام درگیر شوهر و بچن امروز هیچکدوم دوستامم نبودن وگرنه میرفتم

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم باشم قهر میکنمو نمیرم. از همون اول مث آدم میبردت دیگه.

والا دلیل نداشت منو گریه بندازه

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   
ی چیز مسخره ب نام غرور دارن ک خودشون پا نمیزارن جلو و بچها رو میفرستن جلو  باید میرفتی و کلی خ ...

اصلا نتونستم با حرف بچه برم همچین هم برام قیافه میگرفت انگار من بدقولی کردم

خودت چرا با دوستات بیرون نمیری؟؟ اگه چیزی ام گفت بهش بگو تو که منو بیرون نمیبری مجبورم خودم برم

خب همیشه ک دوستا پایه نیستن ک..فک کن همه با همسراشونن ایشون تنها توخونه اخه باکی بره..جدا بده

من که از دست شوهرم خسته ام.به خدا خبر چینه .هر چی تو خونه ما اتفاق میافته کف دست مامانشه .خاله زنک بدبخت .هیچ جا هم مارو نمیبره .صبح تا شب خونه ایم .البته من سرکارم بیچاره بچه ها پوسیدند تو خونه

من فقط میدونم تو این وضع کشور بهتره یکم بیشتر با شوهرامون مدارا کنیم واقعا پول لامصب درنمیاد وقتی که ...

من خیلی درکش میکنم خودشم خوب میدونه وقتی نداره پا ب پاش کار میکنم توقع هیچی ازش ندارم ولی خوب وقتی داره چرا نباید بخام یه بیرون ساده نرم

فک میکنم شوهر شمام ی ادم درونگرای عاشق سکوت و خلوته که بد شانسی آورده وگیر ی آدم برونگرای گشتول مث ش ...

ذقیقا همیشه دوستداره لم بده جلو تلویزیون چای بخوره همین بخایم ی بیرون ساده بریم انگار میخاد کوه بکنه

من خیلی درکش میکنم خودشم خوب میدونه وقتی نداره پا ب پاش کار میکنم توقع هیچی ازش ندارم ولی خوب وقتی د ...

اگه واقعا مطمئنی داره .. اون یه بحث دیگس و باید به حرف شما گوش کنه اگه نداره که هیچی