2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با تنبلی تخمدان باردار شدم درمان قطعی نداره باید همیشه کنترلش کنی

میشه بگی علائمت چی بود که فهمیدی تنبلی داری. من الان تنها چیزی که دارم اینه که ۲۳ روز پریودم عقب افتاده ولی تاحالا همیشه منظم بوده. ممکنه شروعش باشه

میشه بگی علائمت چی بود که فهمیدی تنبلی داری. من الان تنها چیزی که دارم اینه که ۲۳ روز پریودم عقب افت ...

تو سونو مشخص بود و نامنظمی پریود داشتم ولی هنوز علائم حادش مشخص نبود تا اینکه به خاطر کرونا کم تحرک شدم و علائم بعدیش خودشو نشون داد : افزایش قند خون ریزش مو . رشد موی زائد چند ماه پریود نشدن و افزایش وزن 

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
میشه بگی علائمت چی بود که فهمیدی تنبلی داری. من الان تنها چیزی که دارم اینه که ۲۳ روز پریودم عقب افت ...

باید سونو بدی تا مشخص بشه عزیزم

گاهی اوقات استرس یا اختلال هورمونی هم باعث عقب جلو افتادن پریود میشه

ینی همیشه باید قرص اینا بخورین  بچتون دختره یا پسره

نه عزیزم با ورزش و اصلاح سبک کنترل شد

و متفورمین مصرف میکردم چون قند خونم بالا رفته بود

پسره 

باید سونو بدی تا مشخص بشه عزیزم گاهی اوقات استرس یا اختلال هورمونی هم باعث عقب جلو افتادن پریود میش ...

مرسی عزیزم❤ اره دکتر رفتم گفت سونو بده از تنبلی حرفی نزد ولی گفت احتمال داره کیست یا بارداری خارج از رحم داشته باشی که یکدفعه انقدر طولانی نشدی 

مرسی عزیزم❤ اره دکتر رفتم گفت سونو بده از تنبلی حرفی نزد ولی گفت احتمال داره کیست یا بارداری خارج از ...

خواهش میکنم گلم ایشالا که چیز خاصی نباشه زود به روال عادی برگردی❤️

مرسی عزیزم❤ اره دکتر رفتم گفت سونو بده از تنبلی حرفی نزد ولی گفت احتمال داره کیست یا بارداری خارج از ...

بارداری خارج رحم باید ازمایش بتا بدی اگه مشکوک بالا بره یعنی هر ۴۸ ساعت دوبرابر نشه و تو سونو چیزی به نفع بارداری دیده نشه احتمالش بالا میره

من این مشکلو دارم همش استرس گرفنم میترسم نتونم بچه دار شم

نه عزیزم نگران نباش

من تو باشگاه خیلیارو دیدم با تنبلی باردار شدن

تازه یکیشون همچنان اضافه وزن زیاد داشت ولی پیاده روی داشت 

تحرک عالیه برای بارداری 

قند و محصولات ارد سفید هم حذف کن

2810