2777
2789
ایشالا فک کنم وزنمم بالاس حتمن باید لاغر شم

لاغر کنی برای بارداریت بهتره

چون تو بارداری هم اضافه وزن میاری احتمال دیابت بالا میره

هرچی وزنت کمتر باشه بارداری بهتری خواهی داشت

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 

خواهرمن داره حتی قندش هم بالا رفت باهاش متفورمین خورد یه دوره زخم رحم هم داشت فریز کرد امروز فهمیدم یه ماهه بارداره🥰🥰

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاغر کنی برای بارداریت بهتره چون تو بارداری هم اضافه وزن میاری احتمال دیابت بالا میره هرچی وزنت کم ...

اره برای تنبلی تخمدان هم وزن کمتر باشه بهتره

باشگاه اینا برای تنبلی تخمدان خوبه؟

تنبلی داشت زیر نظر دکتر بود و دارو مصرف میکرد؟

اره خیلی دکتر رفت حتی لوله سمت راستو بخاطر بارداری خارج از رحم از دست داده بود بااین حال شد شکر خدا

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
بارداری خارج رحم باید ازمایش بتا بدی اگه مشکوک بالا بره یعنی هر ۴۸ ساعت دوبرابر نشه و تو سونو چیزی ب ...

قربونت برم مرسی. نه اتفاقا اصن جواب دو تا آزمایشم منفی بود اونم با بتا ۱. ولی پس فردا میرم سونو خدا کنه چیزی نباشه

تنبلی تخمدان خیلی زیاده اکثرا دارن مشکلی نداره برا بارداری مگر اینکه خیلیییی شدید باشه یا طرف رعایت نکنه و کنترل نکنه.من دور و برم پره.البته اصلاح سبک و ورزش همیشه باید باشه و بارداری درست میشه اینجوری.به هزار نفر تو سایت گفتم این پیج اینستا رو ببینید  niloofarpcossupport

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

من هم کیست داشتم هم تنبلی تخمدان 6 ماه قبل عروسیم ال دی مصرف کردم 1 ماه بعد عروسیمم متفورمین خوردم الان 8 هفته باردارم🥹

دست از قضاوت همدیگه برداریم ! به قول مولانا :  نہ تو آنے ڪه همانے نہ من آنم ڪه تو دانے... ️                                                           صبورباش‌اتفاقات‌خوب‌نیازبه‌زمان‌دارن.!🗝 “️ 
۶ ماه پشت سر هم ال دی مصرف کردین

اره کیست ریزه زیاد داشتم

دست از قضاوت همدیگه برداریم ! به قول مولانا :  نہ تو آنے ڪه همانے نہ من آنم ڪه تو دانے... ️                                                           صبورباش‌اتفاقات‌خوب‌نیازبه‌زمان‌دارن.!🗝 “️ 
اره برای تنبلی تخمدان هم وزن کمتر باشه بهتره باشگاه اینا برای تنبلی تخمدان خوبه؟

اره عزیزم اگه وقت کنی ترکیب هوازی و قدرتی خیلی خوبه برات هم کاهش وزن داره هم کاهش علائم تنبلی 

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
تنبلی داشت زیر نظر دکتر بود و دارو مصرف میکرد؟

سلام دوستان
من هم در حال آماده شدن برای اقدام به بارداری هستم و تصمیم دارم یک مکمل خوب برای بهبود کیفیت تخمک ها و تامین ریزمغذی ها استفاده کنم.

در ویزیتی که با دکتر زنان داشتم اوابوست و فرتیل اید بانوان بهم معرفی شد ولی می دانم برند فِیرهِوِن هِلث که کارخانه ی تولیدکننده اوابوست و فرتیل اید هست داروی دیگه ای رو هم داره که دارای ترکیبات مجموع این دو تا مکمل هست (و حتی از مجموع این دو کامل تر) به اسم اف اچ پرو بانوان که اگر این استفاده بشه دیگه نیازی نیست دو تا مکمل مجزا استفاده بشه.

اما قیمت اف اچ پرو نسبتا بالاست.

توی هر قوطی 180 تا کپسول هست و قیمت یک قوطی سه میلیون و صد و بیست و چهر هزار تومن هست

من نصف تعداد کپسولی که در قوطی هست رو لازم دارم می خواستم ببینم شما یا کسی از دوستان هست که نصف دیگه رو استفاده کنه و با هم صورت مشارکتی مکمل رو تهیه کنیم؟

2810