2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 32369 بازدید | 593 پست
۸ سانتی متر در رحم تخمدان ۴ س متر

امیدوارم زودتر به نتیجه برسی گلم 

بنظرم رژیم رو شروع بکن 

دارو هم بخور

من رفتم سونو رکتال انجام دادم شکر خدا فعلا جایی رو 

درگیر نکرده

خبرش

نکبت 

رو

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امیدوارم زودتر به نتیجه برسی گلم  بنظرم رژیم رو شروع بکن  دارو هم بخور من رفتم سونو رکت ...

سلام شبنم

خدااااااااروشکررررر خبر خیلی خوبی بود

سونو درد نداشت برات؟؟

اندازه کیستت چقدر شده بود؟

سلام شبنم خدااااااااروشکررررر خبر خیلی خوبی بود سونو درد نداشت برات؟؟ اندازه کیستت چقدر شده بود؟

سلام عزیز دلم خوبی؟

کیستم هنوز همون اندازه تقریبا ۷ سانت شده گلم

نه یکم اذیت میشی ولی خیلی درد نداره گلم قابل تحمل 

هستش

متاسفانه عدد ca من خیلی بالا رفته دکتر میگه وضعیت خوبی نیست شاید قرار باشه عمل بکنی

گلم

عزیزم

سلام عزیز دلم خوبی؟ کیستم هنوز همون اندازه تقریبا ۷ سانت شده گلم نه یکم اذیت میشی ولی خیلی درد ندا ...

عزیزمممممم ان شاء الله که عمل لازم نشه

مگه با خوردن وروژست و کوچک شدن کیستت ca125 پایین نمیاد؟؟ فقط به خاطر بالارفتن ca گفت عمل؟ چون اگه اشتباه نکنم بزرگتر بود و الان داره ظاهرا کوچیک میشه

عزیزمممممم ان شاء الله که عمل لازم نشه مگه با خوردن وروژست و کوچک شدن کیستت ca125 پایین نمیاد؟؟ فقط ...

میگه تو سونو مقعدی نوشته شکلش نامنظم و نرمال نیست و عدد caمن رسیده به ۶۱۳ دیگه

بله میگه نمیشه نگهش داشت حالا فعلا نمیخوام حرفشو گوش بکنم

آره بابد بیاد پایین ولی برای من افتضاح بالا رفته

شما چیکار کردی؟

گلم

عزیزم

تا حالا آزمایش های ca دادی؟

میگه تو سونو مقعدی نوشته شکلش نامنظم و نرمال نیست و عدد caمن رسیده به ۶۱۳ دیگه بله میگه نمیشه نگهش ...

من سونو رکتال که رفتم قبل شروع وروژست گفت چسبندگی تخمدان هم دارم.سونو رکتال برای من خیلیییی دردناک بود

نوبت بعدی شهریوره.ولی وروژست بهم نمیسازه 

ازمایش ca125 قبل شروع وروژست دادم دوتا ازمایشگاه یک جا بالا بود یک جا نرمال ولی دکتر اونکه بالا بود رو ملاک قرارداد ، همش گفتم کاش یه جای سومم هم رفته بودم معلوم میشد کدوم درسته.

به نظرم یه ازمایشگاه دیگه برو تکرارش کنca125 رو

بعد با چندتا دکتر دیگه مشورت کن برای عمل و ببین مثلا ام ار ای بری شکل کیست رو بهتر نشون میده یا نه

راستی قبل سونو رکتال از شب قبل ملین خوردی درسته؟بعد قرص وروژست رو اون شب چی کار کردی؟ چون نوشته اکر سه چهار ساعت بعدش مثلا اسهال و استفراغ پیش بیاد جذب نمیشه

از صمیم قلبم دعامیکنم هرچی خیر و صلاحته برات پیش بیاد،میدونم خیلی تلاش کردی و امیدوار بودی از بین بره و حتی اصلاح سبک گرفتی و رعایت کردی.ان شاء الله بهترین ها برات پیش بیاد عزیزم❤️

من سونو رکتال که رفتم قبل شروع وروژست گفت چسبندگی تخمدان هم دارم.سونو رکتال برای من خیلیییی دردناک ب ...

عزیز دلم من هم یکم چسبندگی دارم روی تخمدان نگران نباش

آره خوردم قرص رو من خیلی ببخشید اسهال نشدم خودمم تعجب کردم که چرا نمیشم ولی خوب نشدم شاید چون خوراکم کمه ولی قرص وروژست رو خوردم بخور قرث رو بهتر از نخوردنه

من الان وروژست رو قطع کردم که پریود بشم بعد از یکسال

عزیزم تو شهر ماه ام ار ای که بتونه برای آندومتریوز رو خوب تشخیص بده نیست ولی خوب اره باید چند تا دکتر برم

با حرف یکی نمیشه عمل کرد 

میخوام ببینم میتونم از آصف جاه وقت بیگرم اونم دیر به دیر وقت میده

خوب گلم میگن موقعی این آزمایش ca میدیم نباید پریود باشیم

یعنی تو دوره پریودیت نباید باشه

خوب چرا اون بالایی رو ملاک قرار داد؟

راستش من گفتم یکبار دیگه پریود بشم شاید باز برم آزمایشش رو تکدار بکنم

چقدر تفاوت داشت جواب آزمایش هات با هم؟

یعنی یکیشون اشتباه کرده 

بوده؟

عزیز دلم من هم یکم چسبندگی دارم روی تخمدان نگران نباش آره خوردم قرص رو من خیلی ببخشید اسهال نشدم خو ...

آره میدونم نباید درحال پریودی باشه ، هردو رو با اختلاف چند روز دادم هردو ازمایشگاه هم معتبرن، حدود ۶۰ تا فکر کنم اختلاف داشت.

فکر کنم چون تو سونو رکتال کیست اندو دید گفت اون که بالاتره پس درسته. درصورتی که من دیدم کسایی کیست اندو داستن ca شونم نرمال بود.

تا آصف جاه نوبت گیرت بیاد میتونی ویزیت انلاین بگیری از فلوشیپ های لاپاراسکوپی پیشرفته و اندومتریوز که نظرات متفاوت رو بدونی

ان شاء الله بهترینا برات رقم بخوره عزیزم

آره میدونم نباید درحال پریودی باشه ، هردو رو با اختلاف چند روز دادم هردو ازمایشگاه هم معتبرن، ...

قربونت برم عزیزم خیلی ازت ممنونم چند تاشو میشناسی عالی باشن بهم معرفی بکنی

خیلی ممنونم گلم عزیزم منم حالا شاید باز 

این آزمایش رو تکرار بکنم

قربونت برم عزیزم خیلی ازت ممنونم چند تاشو میشناسی عالی باشن بهم معرفی بکنی خیلی ممنونم گلم عزیزم من ...

شبنم جان درخواست دوستی دادم، برات پیام فرستادم نشد ظاهرا قبلش باید درخواست دوستی بدم و قبول کنی

میخوام برات لینک بفرستم

شبنم جان درخواست دوستی دادم، برات پیام فرستادم نشد ظاهرا قبلش باید درخواست دوستی بدم و قبول کنی میخ ...

خیلی ممنونم گلم

قبول کردم

گلم در تخمدان راستمهدکترم تا حالا برام سونو مقعدی نمینوشت دیگه حالا پیش دکتر دیگه نوشتم سه شنبه برم ...

شبنم جان منم مثل شما کیست در تخمدان راست دارم. البته سونو گفت دو تا هستن یکی ۷ و یکی ۳ سانت. الان دو هفته هست که اصلاح سبک رو شروع کردم قند و شکر و لبنیات را کلا حذف کردم. مشکل من اینه ca 19-  توی آزمایشم  خیلی بالا بود. ولی ca 125  نرمال بود. چند تا دکتر گفتن عمل کن و تخمدان را در بیار  ولی نمیخوام  فعلا عمل کنم. فعلا زیر نظر طب سنتی هستم ببینم چی میشه 

شبنم جان منم مثل شما کیست در تخمدان راست دارم. البته سونو گفت دو تا هستن یکی ۷ و یکی ۳ سانت. الان دو ...

عزیز دلم الان واسه منم بشدت بالا رفته

برای شما چند؟

۱۲۵ برای من شده ۶۱۳ دیگه 

دکتر میگه بابد حتما

عمل بکنی

از برداشتن تخمدان چیزی

نگفتن

چرا اونو برداری دیگه