2777
2789
عنوان

من میخوام برم پیش دبستانیییییییییییی .. هورااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 11404 بازدید | 124 پست
شنیا جون هر مدرسه شیوه ش فرق داره... دختر من ورزش داشتن تو همون مدرسه شون باشگاه دارن که ورزشهاشون ژیمناستیک - اسکیت - ایروبیک بود که حق انتخاب با خودته

ولی یه چیزی کتابهای هر شهر فکر میکنم فرق میکنه چون پسر خواهرشوهرم خونشون کرج بود و کتابهاشون مستطیل بود و کتابهای دختر من مربعی که با خودشون میبردن و میاوردن...

حتما پری جون ، بپرس.....

بپرس پری جونم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پری تو از کجا خبر داری ............................. آره گرونترین مدرسه اهواز از سال چهرم 3 زبانه میشن البته فعلا سال چهارم ندارن.................الکترونیک پیش تا ساعت 3 واول تا ساعت 4 هست .............خلاصه داستانی هست.............البته همه میگن دخترونش بدرد نمیخوره پسرونش خوبه.........
من دوست ندارم بچم تا ساعت 4 مدرسه باشه....................

آره اون کتابارو لولوپی 1 وفارسی آموز ادبی رو چیستا داره
مزون مانتو با قیمت های باور نکردنی آدرس : اهواز اتوبان پل پنجم خیابان نظری پور ( نظامی ) کوچه افشین پلاک 63 منزل گندمی 09306168406 09169008406
چیستا کدوم مدرسه میره ؟؟؟
پسر دوستم اونجا ثبت نام شده ... براش کلاس مقدماتی پیش گذاشتن و من از اینکار مدرسه خیلی خوشم اومد
وایییییییییی مامان چیستا اسمت چیه ... من هوش و حواسم ندارم یادم رفته ...سختمه هی بنویسم مامان چیستا

من یه سری کتاب 4 جلدی برای روژین گرفتم 8 تومان پیش دبستانی شاپرک شما باهاش آشنایی داری ... علوم .. ریاضی .. بخوانیم و بنویسیم هست
البته کتاب علوم و ریاضیش مثل بقیه کتابهایی که برای روژین میخریدم هست یکمی سخت تره و یادقت بیشتر میخواد ... میشه بگی بچه بیشتر باید تمرکز کنه ... ولی همون مفاهیم رو بصورت آسون تر و ساده تر توی کتابهای خودم و مهدش داشته و براش عادی یه وقتای بدون اینکه سوالش رو بخونم روژین تشخیص میده که باید چیکار کنه و خودش با توجه به تصاویر سوال رو حدس میزنه و حل میکنه
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
خب برم سراغ سوالتم

بچه ها روژین موقع دستشویی رفتن ... ببخشیدا پی پی عادت داره شلوارش رو در میاره ... هر کاریشم میکنم میگه مامان نمیتونم .. شلوارم خیس میشه بخوام خودم رو بشورم
شما ها چطوری به بچه ها تون یاد دادین با ش*ورت یا شلوار برن دستشویی .. برای ج*یش مشکلی نداره ولی برای اون یکی داره و راهکار میخوام

بعدش توی مدرسه تا حالا شده بچه ها بیان براتون بگن مشکل دستشویی داشتن .. یه بچه پیش دبستانی بیرون از خونه چه مشکلی برای دستشویی رفتن ممکنه داشته باشه .. میخوام از حالا ذهنش رو آماده کنم واسه همچین چیزایی
مامان چیستا لولوپی +1 رو قیمت 1200 زده !!!!!!!!!!! مگه میشه ... شما چند گرفتی انگاری سه جلدی آره ؟

راستی من سی دی تاتی خریدم آموزش ریاضی روژین خوشش اومد چون همون کارهای کتاب رو باید با موس انجام میداد براش تنوع داشت ... اما انگاری گیم که وقتی فتحش میکنی وبه مرحله آخر میرسیی دیگه لذتی نداره .. وقتی انجامش داد دفعات بدی زیاد علاقه نشون نداد ویا خیلی عادی ازش استفاده میکنه مثل این می مونه که کتاب پر شده و حل شده جلوش باشه ههههههه
پ ن : اینا واسه خودم میگمممممممممم ... آخه هیشششششششششکی نیست بچه اش پیش باشه ...آخه اینم وقت زایمان بود که زایییییییییییییییدم خوب نیمه اول میزایدم که دوست هم سن بیشتر داشته باشه روژین

ولی واقعا دور و برمون هم اینطوری همه همسایه هامون بچه هاشون نیمه اول یا یه سال بزرگتر .. یه پسر همسایه داریم که باهاش همسنه .. توی اینترنت هم که شما ها بچه هاتون بزرگترن و شنیا پسرش هم سنه ...

راستی اسم پسر شنیا چیه ؟؟
وایییییییییی پسر منم با دستشویی رفتنش مشکل شلوار داره.... حتی بهش گفتم چون شلوار کوتاه پاشه دیگه درنیاره تا تو مدرسه یاد بگیره... بهش گفتم نمیشه اونجا جلو بچه ها شلوارشو دربیاره که تو توالت هم جیشی میشه... میگه من اونجا جیش نمیکنم... ولی خوب نمیشه حتی ممکنه پی پی هم بکنه.... حوب شد مطرح کردی....:))

سی دی بازی ریاضی؟؟ چه خوب منم براش بگیرم... پسر من همه متفاوت و متشابهات و .... سریع انجام میده ولی خودم ریاضی رو فقط در حد خیلی ابتدایی کار کردم باهاش. برم بگم سی دی ریاضی تاتی؟؟ مخصوص پیش دبستانیه؟؟ منم باید کنارش باشم براش بخونم یا خودش میتونه بازی کنه؟؟؟

پری جون پسر من اسمش : مبین جیگره:))) پسر من قرار بود آبانی بشه که کیسه آب پاره شد و نارس دنیا اومد مهری شد. بقول خالش کال دنیا اومد:)))
مبین خان
هههههههه خاله ها از بسکه خواهر زاده رو دوست دارن اسمهای تاپ بهشون میدن
والا شنیا جون من که کنارش نبودم ... فقط میفهمیدم داره بازی میکنه و بعد از دو روز یبار اومد گفت مامان میشه روی لب تاب بذارم ... چرا دخترم آخه صدای کامپیوتر در نمیاد میخوام ببینم چی میگه ...
منو میگی ... جا خوردم ... وقتی داشت انجام میداد .. بقول خودش حل میکرد اینقدر دلم سوووووووخت ... الهی بمیرم .. بدون اینکه بشنوه خانمه چی میگه خودش حل کرده بود ...ولی اون باری که پیشم بود داشت انجام میداد دیدم که مثل کتابهاست ... فقط جمله های تشویقی که به بچه ها میگه سر ذوق میارتشون ... براش بگیر خوشش میاد
پری جون نه آشنایی ندارم
اسمم مریم هست .........ستارگان علم میره
مزون مانتو با قیمت های باور نکردنی آدرس : اهواز اتوبان پل پنجم خیابان نظری پور ( نظامی ) کوچه افشین پلاک 63 منزل گندمی 09306168406 09169008406
نه من زیاد کلا مشکلی با مدرسش نداشتم من دائم تو مدرسه بودم یبار یه هفته مدرسه نرفتم مریض شدم هههههههههههه
پری جون

دختر منم دقیقا همینطوری بود و سه ماه تابستون رو سعی میکردم که باشلوار دستشویی رفتن رو بهش یاد بدم....

البته اوایل مدرسه دستشویی (بزرگ) هم داشت فکر میکنم خودش رو نگه میداشت... که کم کم مشکل حل شد...

فقط باید بهش عادت بدی..... از الان بهش بگو که دستشویی مدرسه مثل خونه راحت نیست و باید باشلوار بری دستشویی

جواب سوال دومت هم : نه دختر من که مشکلی نداشت ... یعنی چه مشکلی؟!! تنها رفتن به دستشویی منظورته؟