2777
2789
عنوان

من میخوام برم پیش دبستانیییییییییییی .. هورااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 11404 بازدید | 124 پست
مامانم همیشه میگفت من کلاس اولم یا دوم ههههههه
میگه با همتون منم فارغ التحصیل میشدم

راستی بچه ها شما در مورد کلاسهای آموزش پیش دبستانی شنیدین
دوستم بچه اش رو گذاشته 10 جلسه است برای ورود به مدرسه آمادشون میکنن
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان چیستا شما بودی این لینک رو معرفی کردی ؟؟؟
این تابها رو تهیه کردی ؟؟ کدوماشون رو چیستا داره ؟

http://cheesta.com/node/5
ههههههههههههههه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
شنیا جون اگه قدد بلند نیست بشین نیمکت اول خیلی خوفه هههههههههههه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
شنیا جون عزیزم اگهکیف چرخدار رو زیاد بزرگ نگیری میتونه روی دوششم بزاره
مسی سارا جونم ولی نیمکت اول نمیشه حرف زد دیده میشم خیلی زیاد!!!!!!:))))
برای کیفش اول سوال میکنم ببینم کتابه چطوریه بعد اگه فقط در حد میان وعده باشه که داره نمیخرم....
shnia جون...

کیف حتما باید بگیری اونم بزرگ ! ( البته اگه ناهار اونجا باشه )

کتاب هر ترم چهار تا دارن - دفتر نقاشی - مدادرنگی - دفتر مشق - ظرف میوه - ظرف غذا ( من خودم ناهار براش میذاشتم ، مدرسه هم ناهار میده ) - یک میان وعده - بطری آب

خیلی وسایل هم هست که مدرسه لیست میده باید بخری که اونا تو مدرسه میمونه و لازم نیست ببری بیاری مثل : کاغذ رنگی - گواش - لباس کار - قیچی - مقوا - تیکه پارچه و ........

مسی جون پسرم ناهار نمیمونه میرم میارمش... گفت پیش دبستانی بعد ناهار بازی و تی وی مبینن برای همین میرمش.... اونجا تو کلاس پیش به تعداد بچه ها کمد هست اسم هر کسی رو کمد نوشته میشه و وسایلشونو میزارن ولی نمیدونم وسیله روزانشونو یا ماهیانه ... آخه میزشون تک نفره نیست جا میزی هم ندارن.....

لیست وسایل که من 1 روز میبرم تحویل میدم مثل مهد دیگه؟؟؟
بطری آب چرا دیگه؟؟؟ ابخوری داشتن.. مگه لیوان کافی نیست؟؟؟
درسته تحویل میدی و داخل کمد خودش گذاشته میشه و روز آخر مدرسه هم هر چی مونده باشه تحویل میدن

پس اگه غذا نمیبره نیاز نیست کیفش بزرگ باشه اندازه ای که کتاب و دفتر و یه میان وعده توش جا بشه... کتابهاشون مربعی و هر کدوم حدود 15 ، 20 صفحه ست

من بطری آب میذاشتم .... میتونی هم نذاری و با لیوان خودش از آبخوری آب بخوره
من از مدرسه پرسیدم میگفت کتابهاش بزرگن مثل کتاب ریاضی کلاس اول خودمون یادتونه
بعدش گفت اصلا خونه نمیارن پس نمیخواد کیفش رو بزرگ بگیری در حدی که بتونه تغذیه رو توی کیفش بذاره یا اندازه کیفهای مهد باشه کافی .. کیف مهد روژین خوشگل بود و اندازه 40.40 ولی سبک بود پارچه ای مخملی بود زرد رنگ ولی نمیشه این جنس رو واسه مدرسه بکار برد شاید آب از ظرف آبش بریزه بیرون آخه من میخوام براش قمقمه آب بذارم هرچند آبخوری مدرسه رو بازدید نکردم ولی چون اینجا هوا خیلی گرمه و آب خیلی شور ترجیح میدم هر روز با خودش آب ببره باید از همون جنس کیفهای مدرسه ای بگیرم

ولی چقدر خوب که نمیارن خونهههههههههههه آخه همش استرس داشتم روژین کتابهاش رو توی راه از کیفش در نیاره گم و گور کنه آخه از این شیطنتها داره تا بخواد دو قدم هم راه بره یهوی هوس کنه و کتابش رو ببینه

صبحانه و ناهار هم که خونه میخوره ...
گفت ساعت 8.30 تا 12.30 هست احتمالا تا برسه خونه 1 میباشد
مسی جون و سارا جون میشه از مسائلی بجز مسائل مربوط به کیف و کفش و خوردو خوراک هم ازت بپرسسسسسسسسم
بلخره مادم دیگه یه چیزای ذهنم رو مشغول کرده .. اگر خیلی شخصی نبود جواب بده .. قول میدم زیاد وارد جزئیات نشششششم