2777
2789
عنوان

من میخوام برم پیش دبستانیییییییییییی .. هورااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 11404 بازدید | 124 پست
پری جون من بچه هام وقتی 2 سالشون میشد دیگه نمیزاشتم شلوارشون رو کامل در بیارن اوایل براشون خیلی سخت بود حتی پسرم کلی گریه میکرد ولی من کوتاه نمییومدم حالا به نظر من محیط مدرسه رو بهش نشون بده بگو با مهد فرق میکنه ببین میتونی راضیش کنی شلوارشو کامل در نیاره این براش یه مشکل خیلی بزررگ میشه
یه چند دفعه مجبرش کن با شلوار بره بهش بگو اگه خیس شد اشکال نداره یه شلوار دیگه ولی تو این دو ماه حتما یادش بده
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من فقط تنها ترسم از دخملیم اینه که خودشو زیاد نگه میداره هی باید تذکر بدم میترسم تو مدرسه نتونه نگهش داره اخه از بس این مدرسه شلوغه از حالا دارم به خواهرش سفارش میکنم تا زنگ تفریح خورد ببرتش دستشویی
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا جان یعنی شما قبل از 2 سال دستشویی رفتن رو یاد بچه هاتون دادین؟
مزون مانتو با قیمت های باور نکردنی آدرس : اهواز اتوبان پل پنجم خیابان نظری پور ( نظامی ) کوچه افشین پلاک 63 منزل گندمی 09306168406 09169008406
دخترمنم خیلی خودش را نگه میداره....البته همنطور که گفتم پارسال خیلی مدرسه میرفتم ...............ومعلمش هم گفته بودم ..............و روزایی که استخر نداشت و12 میمود ......اصلا نرفته بود.....استخرم باش میرفتم(بخطر لباس پوشیدن اینا)آخه دختر من خیلی ریزه میترسیدم سرما بخوره زمستون
مزون مانتو با قیمت های باور نکردنی آدرس : اهواز اتوبان پل پنجم خیابان نظری پور ( نظامی ) کوچه افشین پلاک 63 منزل گندمی 09306168406 09169008406
من از یه سالگی بچه ها م رو میبردم دستشویی
شینا جون پارسال که دخترم رو میخواستم پیش بنویسم مدرسه انقدر استرس این قضیه رو داشتم........اون موقع دوتا مدرسه در نظر داشتم .............که هردو سال اول تاسیسشون بود .......یکی مهد بود یکی آموزشگاه زبان .......اونی که مهد بود یه خوبی داشت که محیط را تقریبا مثل مهد نگه داشته بود ...............چون کلاساش پیش 1 و2 بود واول وچهارم فکر کنم......ولی خوب من اون موقع بخاطر این که مدرسه دخترم جای بهتری بود اینو انتخاب کردم
هوراااااااااااااااااا پسرم دیگه شلوارشو در نمیاره... راحت شدم البته یکم چون شلوارک پاشه.... زیپ و دکمه چییییییییییی؟؟؟؟؟ وای اگه دکمه شلوارشو کند چی میشه؟؟؟:((((((((((((

ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
منم از امروز شروع میکنم

بهش اجبار میکنم با شلوارررررررررررررررررررررررر بره برای پی پی ... میدونم که ممکنه اویل شلوارش رو خیس کنه تا خوب بتونه از پس اینکار بر بیاد
اینجا و الان چند تا شلوار خیس کنه بهتر از اینه که بره مدرسه شلوارش خیس بشه

آفرین به مبین خااااااااااااااااااااااااااان هوررررررررررررررا
شنیا جون برای بچه باید شلوار دور کمرش تمام کش باشه بگیری که بتونه راحت بکشه پایین آخه ننه جون چقدر این چیزا رو یادددددددددت بدم

تو این مورد شلوار باید بی خیال تیپ و جنس و مارک شد باید راحتی بچه رو در نظر بگیری

-
مسی جون مرسی از راهنماییت .. منظورم همون شلوار در آوردن بودن
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
پری جون مادر تیپ چیه؟؟؟ خود مدرسه لباس فرم میده سایزشو گرفتن دیدم شلوارا پشتش کشه جلوش زیپ و دکمه داره... وقتی جیش میاد دکمه و زیپ گم میشه.... من بچه بودم وسط بازی میرفتم دستشویی چندبار دکممو گم کردم خیسسسسسسسسسسسسسسسس کردم خوب خوب یادمه.... خوبه حالا خونه خودمون بودیم... مدرسه هم نه زیپ نداشت کشی بود.... اگه پسره بیاد خونه با شلوار خیس و جا دکمه ای جر خورده من چیکار کنمممممممممممم؟؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟ ای وایییییییییییییییییییییییییییییییی بر من....
راستی پسرم برای پیپی شلوارشو در نمیاره تازه فهمیدم فردا باید برم تو کارش:))))))))))))))))))))))))))))))

تازه شلوار مدرسه بلنده باید بهش بگم شلوارشو تا بزنه بره میاد یادش باشه درستش کنه...... ای خدااااااا .... کسی پسمل نداره بگه چجوری به پسملش یاد داده؟؟

آخه دخملا خانمن حواسشون هست.....
شنیا جون خوب به خیاط بگو برای بچه ات ساده بدورزه یادمه گفتی فرمش شکلاتی و کرمه درسته .... خودت میتونی مدلش رو عوض کنی ........ عجب مدیر بی فکری ... بچه ها سرگمه بازی میشن ممکنه هر کدوم تو هر سنی دیر برن دستشویی
شنیا جون منم این اتفاقات برام افتاده
گفتم فرم روژین رو هم من میخوام دستکاری کنم
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست