هرکاری میکنم به پهلو هم بخوابه زور میزنه برمیگرده به پشت
چیکار کنم فرم کله اش درست بشه
اصلا دوس نداره به پهلو بخوابه
بیا با نخستین بارانی که میبارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمیکشند و ناراحت نمیشوند مُردهها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱
موقع خواب پشتش یک متکا کوچم بزار تا نتونه به پشت بخوابه.فقط مواظب باش دمر نشه روی شکم .ای جان یادبچگی ،بچه خودم افتادم.پسر منم کلش پخ شده بود بس که به پشت می خوابید.خدا خفظش کنه نی نی ات را
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
موقع خواب پشتش یک متکا کوچم بزار تا نتونه به پشت بخوابه.فقط مواظب باش دمر نشه روی شکم .ای جان یادبچگ ...
مرسی مامان مهربون
والا این وروجک من خیلی تلاش میکنه به پهلو نخوابه
بالش میزارم بازم زور میزنه
زور زندنشم خنده داره
پشت سرش هم پخ شده هم یکم یه وری@!!
تمام تلاشمو میکنم
بیا با نخستین بارانی که میبارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمیکشند و ناراحت نمیشوند مُردهها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱