2777
2789
عنوان

رمان قمصور

| مشاهده متن کامل بحث + 31966 بازدید | 1039 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ده ساله نی نی سایت هستم اصلا اهل بحث  کردن با کسی نیستم والله امشب با دونفر بحثم شد واسه اولین بار اینجا باشما چون  واقعا استتاتر میشناختم ومطمئن هستم انسان درستی هستن ویکی طرف گفته بود مادرم سینه شو دهن نوزادم میداره گفتم اگه شیر بدن شما به همسرت حروم میشی ویه کاربر خیلی توهین کرد باهاش حرفم شد

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

سلام ممنونم ازتون خانمهای گل 

اگه بخاطرتاپیک من حرف شنیدین ازتون معذرت میخوام حلالم کنیدد

من توزندگی واقعیم هزاران دردومشکل دارم فقط اومدم اینجاباداستان گذاشتن اززندگی واقعیم یکم دوربشم همین ن قصدحرام خوری داشتم ن چیزی براتون لینک هم گذاشتم

حلال کنیداین بنده حقیر

فقط ازتون خواهش میکنم برام دعاکنیدمنم یه مادربشم همین وسلام🥰😍🥲

کانال روبیکا فیکه و کپیه کانال اصلی تو تلگرام ک اونجا پایین تمام پارت های رمانشون این موضوع و ذکر ک ...

فیک واصلش رونمیدونم توکانال روبیکاگذاشتن که هزاران کاربرمیخوندن همین وبس من ن دنبال پربازدیداینجابودم ن چیزی لطفاخواهش به دوستهای من توهین نکنید🙂🥲

استتاتر با وجود مشکلات خودشون هربار زحمت کشیدن وداستان گدلشتن بخاطر دیگران ومن ایمان دارم ایشون بی ا ...

دقیقامن بی اطلاع بودم ازاین موضوع خبرنداشتم پیج داذن توکانال

سلام ممنونم ازتون خانمهای گل  اگه بخاطرتاپیک من حرف شنیدین ازتون معذرت میخوام حلالم کنیدد من ...

الهی قربون قلب پاک ومهربت بشم خواهری شما بی‌خبر بودین وجز زحمت هم چیزی واسه شما نبوده  گلم الهی بحق گهواره شش ماهه امام حسین علیه السلام  بزودی زود دامن‌تون سبز میشه منم پنجسال درد انتظار رو کشیدم حالتون درک میکنم خدا ارحم الراحمین هست گلم ان‌شاءالله  بزودی تایپیک  مادرشدنتون رو ببینم

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
الهی قربون قلب پاک ومهربت بشم خواهری شما بی‌خبر بودین وجز زحمت هم چیزی واسه شما نبوده  گلم الهی ...

خدانکنه عزیزم 

دقیقابی خبربودم

الهی آمین 🤲🏻

ممنون ازدعای زیباتون 🥺🥲

انشاالله هرچه زودتر تاپیک بارداریتوبهم خبربدین🤲🏻🙏🏻