2777
2789
عنوان

رمان قمصور

| مشاهده متن کامل بحث + 32277 بازدید | 1039 پست

بچه ها من نتونستم پیج روبیکاشو پیدا کنم🥲میشه یکی راهنمایی کنه؟؟ کارایی که دوستمون گفت انجام دادم همه رو سرچ کردم اما چیزی نمیاره برام

لینک تلگرامشم قسمتای الانو حذف کرده خیلی خیلی جلویه

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها من نتونستم پیج روبیکاشو پیدا کنم🥲میشه یکی راهنمایی کنه؟؟ کارایی که دوستمون گفت انجام دادم هم ...

نمیدونم این خودشیرینا چی گیرشون میاد وقتی خودش توی کانال گذاشته حال ادم بهم میخوره از همچین شخصیتهایی

الان ایشون توکانال روبیکاهم گذاشتن اونجاراحت میشه کپی کرد

اسی خواهش میکنم بزار بخاطر ما که اینهمه خوندیم ول کن از این ادمای خودشیرین همه جا هست اگ بخای اهمیت بدی دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه

نمیدونم این خودشیرینا چی گیرشون میاد وقتی خودش توی کانال گذاشته حال ادم بهم میخوره از همچین شخصیتهای ...

اره والله نمیدونم میخوان با این خاله زنک بازیشون به کجا برسن

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
اره والله نمیدونم میخوان با این خاله زنک بازیشون به کجا برسن

خیلی اعصابم خورد شده چن روز بود ب عشق این رمان میومدم سایت یعنی چی آخه؟؟اگ گناه ب گردن استارتر و ماست تو چته جوش میزنی گزارشتو بده و برو

خیلی اعصابم خورد شده چن روز بود ب عشق این رمان میومدم سایت یعنی چی آخه؟؟اگ گناه ب گردن استارتر و ماس ...

اره والله بعضی ها متاسفانه  مریض ن طفلی زینب جون اخه این  دختر مثل برگ گل لطیف وماهه بخدا بکسی آزاری نداشته مدیون همه شد این نخودشور 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
تو چکارش  هستی که سوختی و پیگیری

من ی ادمم و وجدان دارم

دلم میسوزع ی نفر شب و روزش و بزاره ی رمان بنویسه کلی زحمت بکشه اونوقت ی عده برن کپیش کنن بدون اجازه. خودت بودی چ حالی میشدی کسی زحمتت و اینجوری بی ارزش کنه؟ 

حق الناسه خود دانید

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!
بشما چه ربطی داره خانوم عزیز جنابعالی بازرسی شاید ایشون اجازه گرفتن چی از شما کم میشه این خاله زنک ب ...

اصلا همچین چیزی غیر ممکنه

خوده نویسنده توی کانالش اعلام کرده هیچ کس اجازه کپی و پخش رایگان رمانم و نداره. شما اگ میخای بخونی یا رمان و بخر یا تو کانالش عضو شو. نمیدونم جواب این حق الناسا رو چجوری میخایید اون دنیا بدید ک زحمتی ک ی ادم کشیده پای ی رمان و بی ارزش میکنید

الان ایشون توکانال روبیکاهم گذاشتن اونجاراحت میشه کپی کرد

اصلاااا نویسنده کانال روبیکا نداره

تمام رماناش و تو تل اپ میکنه. او کانالایی ک تو روبیکا دیدی عین شما رمان و کپی کردن بی اجازه شانسشون بگیره نویسنده نبینه وگرنع با قانون طرفن

اره والله بعضی ها متاسفانه  مریض ن طفلی زینب جون اخه این  دختر مثل برگ گل لطیف وماهه بخدا ...

نخود شور خودتی

انقد تربیت دارم ک عین خودت جوابت و ندم فقط بدون شماها هم تو حق الناسش شریکید.

بفهمید که وقتی ی نفر میگه کپی و پخش رمانم حرامه و راضی نیستم و ازش شکایت میکنم ینی چی. اون ادم زحمت کشیده شب و روز این رمان و نوشته ک انوقت ی عده راحت طلب عین شماها بیان رایگان بخونن تازه طلبکار هم باشن؟