2777
2789
عنوان

رمان قمصور

| مشاهده متن کامل بحث + 32274 بازدید | 1039 پست
انسانیت این نیست ک شما برداشت کردید انسانیت یعنی دل نشکوندن قضاوت نکردن یعنی درست برخورد کردن شما می ...

کانال روبیکا فیکه و کپیه

کانال اصلی تو تلگرام ک اونجا پایین تمام پارت های رمانشون این موضوع و ذکر کردن و راضی نیستن.

ینی اگ کسی تو جامعه دیدیم داره دزدی میکنه کسی رو اذیت میکنه یا جرمی مرتکب میشه سکوت کنیم تا دلش نشکنه؟

شما ک ادعای مسلمونی داری هیچ وقت نباید از کار حرام و حق الناس داره دفاع کنی و منی ک اومدم و دارم اشتباهش و میگم و بهم توهین کنی. من پیام و برای استارتر گذاشتم خودش متوجه اشتباهش شد ولی شماهایی ک مخاطب صحبت من نبودید شروع کردید ب توهین لابد این اسمش مسلمونیه؟

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!

استتاتر با وجود مشکلات خودشون هربار زحمت کشیدن وداستان گدلشتن بخاطر دیگران ومن ایمان دارم ایشون بی اطلاع بودن ما همه مسلمونیم امربه معروف با زبان شیرین نه تهدید و...

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رفتم تلگرام دیدم  اونجا اسمی که شما گفتید با اسم کارتی که دادن متفاوته فقط هم سی هزار پول ی ...

هرچی حتی هزار تومن هم باشه بازم حق اون نویسندست

این پولا شاید برای شما هیچی نباشه ولی برای کسی ک کلی زحمت کشیده و از همین راه داره پول درمیاره هزار تومن هم هزارمنه

ضمنا اسم کارت یا ماله ادمینه یا خوده نویسنده. اسمی ک به عنوان نویسنده رمان گذاشتن اسم مستعارشونه احتمالا

کانال روبیکا فیکه و کپیه کانال اصلی تو تلگرام ک اونجا پایین تمام پارت های رمانشون این موضوع و ذکر ک ...

من نگفتم مسلمونم و خوبم شاید بنده بدتر از خودمم تو دنیا وجود نداشته باشه اینو خدا تعیین میکنه

اگ وظیفه شما امر ب معروف بود فقد تذکر میدادین و رد میشدین دیگ اسی میموند و وجدانش نه ک تهدید  ب گزارش زدن کنی و بگی میخای پر بازدید بشی 

به هر حال اگ من تندی کردم ببخشید دوس ندارم کسی ازم ناراحت باشه فقد ناراحت شدم اینهمه ذوق خوندن این رمان رو داشتم

کانال روبیکا فیکه و کپیه کانال اصلی تو تلگرام ک اونجا پایین تمام پارت های رمانشون این موضوع و ذکر ک ...

عزیزم تذکر با زبان خوش هست نه تهدید دیگران کسی از کسی نمیترسه ایشون از کجا باید میدونست کجا فیکه کجا نیست ؟توی سیره آئمه زبون تذکر زبون مهربونی هست 

شما فقد میتونستید تذکر بدید تا حق الناس ب گردنتون نباشه ن که بیای تاپیکو بخای گزارش بزنی اگ ب حق الن ...

گزارش زدم تا تاپیک بترکه تا دیگ کسی نیاد رایگان بخونه و ب تعداد افرادی ک رمان نویسنده رو بدون اطلاعش رایگان خوندن اضافه نشه اگ تاپیک بمونه بازم افراد جدیدی میان میخونن

من نگفتم مسلمونم و خوبم شاید بنده بدتر از خودمم تو دنیا وجود نداشته باشه اینو خدا تعیین میکنه اگ وظ ...

هنوزم اگ بخای میتونی بخونی اگ تل داری کانالش اونجاست لینکش و دارم

عزیزم تذکر با زبان خوش هست نه تهدید دیگران کسی از کسی نمیترسه ایشون از کجا باید میدونست کجا فیکه کجا ...

توی زبون شما تذکر و مهربونی بود؟ تا تونستی هرچی خاستی گفتی الان بمن میگی چرا با زبان خوش صحبت نکردم؟ من حداقل اگ بد صحبت کردم هم طرف صحبتم استارتر بود ولی همه بمن هجوم اوردن درحالی ک مخاطب من نبودن کار کی زشتتره؟

هرچی حتی هزار تومن هم باشه بازم حق اون نویسندست این پولا شاید برای شما هیچی نباشه ولی برای کسی ک کل ...

من  نگفتم سی هزار بی ارزش هست گفتم چرا اسمها متفاوت هست آنقدر توی سایت چیزای مختلف دیدیم خیلی باور همه چی سخت شده ،یه هفته واسه سرگذشت کاربری خونه گریه میکنی دعاش میکنی سرآخر میبینی کلا سرکاری بوده من نگفتم حقشون نیست بله حقشونه اتشاالله که اون کارت هم واسه نویسنده واقعی باشه

اگ میخای ادامش و بخونی اونجاست فقط بقیه جاها فیکه

متاسفانه نمیدونم چرا از هیچ یکی از برنامه های مجازی خوشم نمیاد واسه هم نصب نمیکنم فقد نی نی سایت و واتساپ ک اونم خیلی کم استفاده میشه

توی زبون شما تذکر و مهربونی بود؟ تا تونستی هرچی خاستی گفتی الان بمن میگی چرا با زبان خوش صحبت نکردم؟ ...

چون ما زینب جون رو میشناسم میدونیم اهل حروم نیست ایشون بخاطر دیگران زحمت کشیدن وگرنه خودشون خوندن که  پس وظیفه ما بود ازشون حمایت کنیم

من  نگفتم سی هزار بی ارزش هست گفتم چرا اسمها متفاوت هست آنقدر توی سایت چیزای مختلف دیدیم خیلی ب ...

گروه نقد رمانشون هس خوده نویسنده هم داخل گروهه میتونی بهش پیام بدی ازش بپرسی