2777
2789
عنوان

رمان قمصور

| مشاهده متن کامل بحث + 32459 بازدید | 1039 پست
نمیدونم این خودشیرینا چی گیرشون میاد وقتی خودش توی کانال گذاشته حال ادم بهم میخوره از همچین شخصیتهای ...

درست حرف بزن

جرعت داری رو خودم ریپ بزن جوابت و بدم

خداروشکر ی ذره انسانیت تو وجودم مونده هنوز. خیلی دوست دارم ی روزی مشابه همین کار و باهات بکنن ببینی بی ارزش شدن زحمتت ینی چی. ی ادم شب و روزش و گذاشته پای این رمان و خودش گفته ک پخش و انتشار رایگانش حرامه و راضی نیستم پس اگ وجدان داشته باشیم نباید اینکارو عادی جلوه بدیم. لطف کردم ک ب خوده نویسنده اطلاع ندادم وگرنه با قانون طرف بودید

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مآل بابای تورو خوردم بگرد ببین چی کشف میکنی توی تایپیکای دیگه خانوم مبضر

ن ماله مردم و خوردی

انگار خیلی مفت خوری و بدست اوردن رایگان همچی براتون راحته ک وجدان درد نمیگیرید. اره من خود شیرینم ولی خیلی حرف بزنی ب نویسنده اطلاع میدم بره ازت شکایت کنه پس حواست و جمع کن. اگرم ادم معتقدی هستی بدون حق الناسه و باید جوابگو باشی

درست حرف بزن جرعت داری رو خودم ریپ بزن جوابت و بدم خداروشکر ی ذره انسانیت تو وجودم مونده هنوز. خیل ...

ببین این استتاتر زلالتر از آب هست ایشون روبیکا دیدن وچیزی هم راجع به گفته نویسنده نمیدونستن تذکر دادی نمیدونم نهی از منکر کردی وظیفه خودت. رو انجام دادی دیگه حق نداری آنقدر تهدید کنی وحرف نامربوط بزنی تموم شد رفت 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
ببین این استتاتر زلالتر از آب هست ایشون روبیکا دیدن وچیزی هم راجع به گفته نویسنده نمیدونستن تذکر داد ...

من کاری ب شماها نداشتم از همون اولم طرف صحبتم فقط استارتر بود شماها ک نمیخوایید امر و نهی بشنوید چرا یکی یکی ریپ زدید رو من؟ پس ببین کی اول شروع کرده وگرنه من کاری ب شماها ندارم

ضمنا چنل روبیکا هم فیکه و اونم کپیه کانال اصلی تلگرامه

من کاری ب شماها نداشتم از همون اولم طرف صحبتم فقط استارتر بود شماها ک نمیخوایید امر و نهی بشنوید چرا ...

بنظر شما ما علم غیب داشتیم فیکه

بنظر شما ما علم غیب داشتیم فیکه

وقتی ک دیدید تو پیامام ب استارتر نوشتم ک چرا کارش اشتباهه و فیکه، چرا دست برنداشتید؟ چرا شروع کردید ب توهین بمن با اینکه دیدید دلایلم منطقی بوده؟ شروع کردید ب توهین ک خودشیرین و فضول خانوم و فلان....

درست حرف بزن جرعت داری رو خودم ریپ بزن جوابت و بدم خداروشکر ی ذره انسانیت تو وجودم مونده هنوز. خیل ...

الانم مدیونی برو به نویسنده بگو ببینم بابت چی باید شاکی بشه از پشت کو ه نیومدیم قانون بلد نباشیم ما خبری از این جریانات نداشتیم زینب خانوم رو من خوب میشناسم انسان شریفی هستن اطلاع نداشتن 

وقتی ک دیدید تو پیامام ب استارتر نوشتم ک چرا کارش اشتباهه و فیکه، چرا دست برنداشتید؟ چرا شروع کردید ...

خب ما از کجا بدونیم شما راست میگید ؟مدرکی داشتید من رمان های ناول رو دنبال میکردم با اینکه خود نویسنده می‌نوشت هرشب هزار بار گزارش زدن تعلیق شدن الان اینستا میدارن اینجا اصلا معلوم نیست چه خبره

الانم مدیونی برو به نویسنده بگو ببینم بابت چی باید شاکی بشه از پشت کو ه نیومدیم قانون بلد نباشیم ما ...

اگ اطلاع نداشتن ک خب اشکالی نداره ولی اگ دونسته انجام دادن خودش میدونه و خدا . من وظیفم بود بهش بگم کارش غیر قانونیه ولی حواسم و جمع میکنم دفعه دیگ اگ همچین موردی دیدم تو خصوصی ب استارتر بگم تا ی عده نپرن بهم. نمیدونستم از کارای غیر قانونی هم طرفداری میشه و اخطار دادن میشه خودشیرینی

خب ما از کجا بدونیم شما راست میگید ؟مدرکی داشتید من رمان های ناول رو دنبال میکردم با اینکه خود نویسن ...

از من میخاستید لینک خوده کانال یا ایدی نویسنده رو بدم برید خودتون نگاه کنید ببینید دروغ نگفتم ن اینکه چون مطمئن نیستین حرفم راسته هزارجور توهین بکنین

انسانیت این نیست ک شما برداشت کردید انسانیت یعنی دل نشکوندن قضاوت نکردن یعنی درست برخورد کردن شما میای میپری و میگی گزارشتو زدم میتونستی مودبانه تر حرف بزنی و ازشون بخای با نویسنده صحبت کنن اگ دوستداشت میتونه ادامه روبزاره اینجا اگ حقی باشه ب گردن شما نیست ک اینجور ادعا داری 

من هم نماز میخونم هم روزه میگیرم و قران میخونم ولی ادا درنمیارم

اگ راضی نیست چرا میزاره روبیکا چرا انتشار میده 

طرف میاد داستان زندگی وبدبختی خودشم میذاره ده نفر شاکی میشن تا مدرکی نباشه آدم از کجا بدونه راست ودروع چیه شما یه عکس بدار از نویسنده که این حرف زده که قابل قبول باشه شما گفتید داستان صبا ترک هست درصورتی که من رفتم نگاه کردم شخصی که شماره کارت گذاشته بود اسم وفامیل ش کاملا متفاوت بود نمیدونم والله چی به چیه

از من میخاستید لینک خوده کانال یا ایدی نویسنده رو بدم برید خودتون نگاه کنید ببینید دروغ نگفتم ن اینک ...

من رفتم تلگرام دیدم  اونجا اسمی که شما گفتید با اسم کارتی که دادن متفاوته فقط هم سی هزار پول ی چیپس هست نه حروم خوریم نه مفت خور کاملا بی اطلاع بودیم 

از من میخاستید لینک خوده کانال یا ایدی نویسنده رو بدم برید خودتون نگاه کنید ببینید دروغ نگفتم ن اینک ...

شما فقد میتونستید تذکر بدید تا حق الناس ب گردنتون نباشه ن که بیای تاپیکو بخای گزارش بزنی اگ ب حق الناس اعتقاد دارین چرا ب استارتر میگی گزارش میزنم برات تا با رمان مردم تاپیکتو پربازدید نکنی

شما از نیت اسی خبر داشتی ک هدفش چی بود؟؟؟؟؟؟اگ نمیدونستی و این حرفو زدی حق الناس ب گردنته