2777
2789
عنوان

وای بچها دعوا شد تو محلمون هنوز داره دستام میلرزه +فیلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه فقط فحش بود مادرشوهرم تعریف میکرد چند ماه پیش تو کوچه قمه کشی بوده

ما اونجور محله ایی نمیشینیم 

سابقه دعوا نبود اصلا 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
از هرچی بترسی سرت میاد

آرره دقیقاً من از روز اولی که اومدیم این همسایه شروع کرد اذیت کردن همه اش میترسیدم هی میگفتم خدایا زودتر یه سال بگذره پاشیم آخرشم سر پنج ماه اینجوری شر درست کرد  ,,نمی‌دونم چطور بعضیا آنقدر راحت میتونن فحاشی کنن هنگ بودم اولش 

ای خدا کناره ما کلانتری اکثرا دعوا ایناس میارن کلانتری آرامش نداریم الان باز زمستون یکم راحتیم تابستونا عالمیه از تراس داخل کلانتری دیده میشه هر سالم صدا میکنن امضا و تعهد میگیرن جالبه خودشون هیچی انگار ما آدم نیستیم

آرره دقیقاً من از روز اولی که اومدیم این همسایه شروع کرد اذیت کردن همه اش میترسیدم هی میگفتم خدایا ز ...

از همسایه ها نگوووو بی فرهنگ بیشعورن فک کن یه درخت آلو تو حیاط کلشتیم الوهاشو خوردن و درخت رو شکستن

وای خدا لعنتشون کنه همسایه حیوون ماهم دعوا کردن من بارداربودم ترسیدم بچم ایست قلبی کرد سههفتس تو شکمم مرده😭😭😭و من خوشخیال تموم این مدت ی جنین مرده حمل میکردم  فردای اون شب کمردرد و دلدرد خفیف داشتم اعتنا نکردم😭😭😭حالا من موندم و ی جنین مرده ک نمیدونم باید چجور سقطش کنم ک کمترین ضرر بهم برسه

از همسایه ها نگوووو بی فرهنگ بیشعورن فک کن یه درخت آلو تو حیاط کلشتیم الوهاشو خوردن و درخت رو شکستن

خدا هر چی همسایه بد ولعنت کنه ، الوهاشو خوردیم درخت وچراشکستین آخهه گناه داره

آرره دقیقاً من از روز اولی که اومدیم این همسایه شروع کرد اذیت کردن همه اش میترسیدم هی میگفتم خدایا ز ...

فرهنگ خانوادش براش عادیش میکنه

دانشجو روانشناسی تجربه گر افسردگی عمده ☄️
یه نفر دیگه دعوا کرده تو حالت بد میشه  شاید باورت نشه دلی همین الان داره صدای تفنگ میاد خیلیم ...

کجایی!؟🫨😂

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡