2777
2789

بچها من خوابیده بددم خب 

بعد تختم کنار پنجره است تازه چشمام گرم شده بود ک یهو صدای زد و خورد و فحش و فحش کاری شنیدم 

یعنی ی لحظه دلم ترکید گفتم یا ابلفضل چی شد 

تو خواب پاشدم پنجره رو باز میکنم  دعوا در حد تیم ملی  ایتن پسرای بد کاره رو خدا واقعا نجات بده 

یعنی تا بابام بیدار کردم  قلبم ریخت 

پلیس اومد و اینا 

امشب قرار بود من تنها باشم خوب شد بابام اومد  

الان فیلمه رو اپلود میکنم  میزارم 

هنوز دستام میلرزه وای خدا

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

https://uupload.ir/view/۲۰۲۴۰۲۲۱_۰۰۵۷۳۰_mhdz.mp4/

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه نفر دیگه دعوا کرده تو حالت بد میشه 

شاید باورت نشه دلی همین الان داره صدای تفنگ میاد خیلیم راحت نشستم زندگیمو میکنم😂 ما این چیزا تو اهواز برامون سرگرمیه

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

خیره ان شاه الله

رفتن 

ولی من هنوز استرسش تو تنم موند 

نمیتونی درک کنی  فک کن تو خواب نازی یهو  صدا دعوا  

داد و بیداد بودن فحش ناموسی 

یک تشابه اسمش ام شده بود بیشتر از اون ترسیدم 

من اسمم هستیه 

نمیدونم شاید توهم زدم 

هعی طرف میگفت هستی هعی قلبم میریخت

امشب همسایمون هم با ما دعوا کرد کلی کتک خوردم آچار درد صورتم خوایم نمیبره دقیقه به دقیقه لحظه هاش میاد جلو چشمم دلم میخواد از اینجا فرااار کنم چرا آخه چون اون صاحب خونه اس و من اینجا مستاجرم باید زور بگه 

خیلی حساسی

چیز خاصی نبود که

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
یه نفر دیگه دعوا کرده تو حالت بد میشه  شاید باورت نشه دلی همین الان داره صدای تفنگ میاد خیلیم ...

بای من خیلی غیر عادیه تا حالا اینجوری نشده بود 

بد تر از همه اش ماشینامدن پایین بودن گفتم وایی الانه ک ماشینارو بزنن شیشه هاشو بشکنن

دعوا سر چی بود؟

اینقدر حالم بد شد ک نفهمیدم ولی فک کنم یک دختره با ی پسره ایی بوده 

بعد داداشش میقهمه 

با دوستاش میریزن سر رل دختره فک کنم 

رل دختره ام رفیقاش بودن 

شایدم قرار دعوا بود نفهمیدم ولی بحث ی دختری بود هعی میگفت داداششم فلانشم  

همو میزدن هااا 

همشون امشب جاشون تو بازداشتگاهه حتنا

یه نفر دیگه دعوا کرده تو حالت بد میشه  شاید باورت نشه دلی همین الان داره صدای تفنگ میاد خیلیم ...

ما هم تو نوراباد ممسنی صدای تفنگ برامون عادیه😂😂

دانشجو روانشناسی تجربه گر افسردگی عمده ☄️

اینکه فقط فحش بود مادرشوهرم تعریف میکرد چند ماه پیش تو کوچه قمه کشی بوده

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است