2777
2789
عنوان

وای بچها دعوا شد تو محلمون هنوز داره دستام میلرزه +فیلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 39 پست
وای خدا لعنتشون کنه همسایه حیوون ماهم دعوا کردن من بارداربودم ترسیدم بچم ایست قلبی کرد سههفتس تو شکم ...

ميتىونی شکایت کنی دیه کامل بگیر

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا هر چی همسایه بد ولعنت کنه ، الوهاشو خوردیم درخت وچراشکستین آخهه گناه داره

ما نشکستیم بی شرفا رفتن شکستن خدا شاهده یه دونه از آلو ها خودمون نخوردیم رفته بودیم مسافرت برگشتیم همه رو چیده بودن و خورده بودن چقدر ما آب دادیم چقدر مواظبش بودیم ولی رو قلدری رفتن شکستن چقدر نفرینشون کردم ولی الآنم سالم و ظالم دارن زندگی می کنن

ما هم تو نوراباد ممسنی صدای تفنگ برامون عادیه😂😂

شما کجای نورابادین که براتون صدای تفنگ عادیه ما الان ۲۰ساله ساکن نورابادیم صدای تفنگ برامون عادی نیست عزیزم اول حرفت بسنج بعد حرف بزن اسم شهرتو بد نکن 

ميتىونی شکایت کنی دیه کامل بگیر

بعد سه هفته؟اخه دیه برا چیمه من بچه اولم بود ضربه روحی بزرگی ک خودم شوهرم خوردیم هزاران هزار میلیارد هم بدن جبران نمیشه نفرین نکردمزبونی ولی دلم از ته ته اعماقش  انکار نفرینشون کرد چقدر ذوق داشتم😭😭😭

شما کجای نورابادین که براتون صدای تفنگ عادیه ما الان ۲۰ساله ساکن نورابادیم صدای تفنگ برامون عادی نیس ...

تو کوچن نورابادی ک سیت عادی نی؟ ع مو من گچگرون نشمه از من عروسیل گروته تا بچیل ایرن من رودخونه تی هونمو ایشینن صدای تیر ایا سمیرل ایکشن تا صدا تیر همسایل خومو ک سمیر رته من لی مرغل یا مار اگرم ایگی درو ایکنم یه سر بیو هونمو ویسا حداقل من یه ماه چندبار صدا تفنگ ایشنفی. تو حتما من وسط شهر ایشنی ک ایگی همچین چی نی. بعدشم م تفنگ چی زشتیه م ایگی اسم شهرت خراب نکن؟ خوت دونی خومم دونم من هونه هر نورابادی حداقل یه تفنگ نهادیه سی دوتو هررز شو حالا تعطیلات ودر بماند

دانشجو روانشناسی تجربه گر افسردگی عمده ☄️
شما کجای نورابادین که براتون صدای تفنگ عادیه ما الان ۲۰ساله ساکن نورابادیم صدای تفنگ برامون عادی نیس ...

شما ۲۰ ساله نوراباد ساکنی ما و جد ابادم از او قدیم ساکن و بومی منطقه ایم

دانشجو روانشناسی تجربه گر افسردگی عمده ☄️
ما نشکستیم بی شرفا رفتن شکستن خدا شاهده یه دونه از آلو ها خودمون نخوردیم رفته بودیم مسافرت برگشتیم ه ...

آره منظورم با همسایه هاتون بودن خدا لعنتشون کنه ، منم انقدر گریه کردم چشام باز نمیشه بقول شما چیزیشونم نمیشه راست راست میگردن پرروتر هم میشن