2777
2789

مادران بارداری که نوزاد خود را از طریق سزارین به دنیا   می آورند می دانند که جای بخیه سزارین برای همیشه روی شکم آنها باقی می ماند. این نشان برای بعضی از خانمها تداعی روزهای شیرین زایمان، تولد نوزاد و شاید روزهای بارداری باشد. برای شما کاربر عزیز، این خط تداعی چه خاطره ای است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکر طبیعی بودم و این یادگاری بقول شما شیرین رو رو شکمم ندارم!!! عوضش چندتا ترک کوچیک زیرشکمم دارم که همون جبران مافات میکنه!!!!!!😂

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

2805
یعنی تمام مشکلات بهداشتی درمانی حل شده فقط مونده سزارین اونم اگه اختیاری باشه که دیگه بدتر
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
یه یادگاری از دوران شیرین و پر استرس بارداری و روز خوب زایمان یه خط برای یادآوری مسئولیت یه خط برای شکر نعمت های خدا
زندگی مثل دیکته است می نویسیم و پاک میکنیم .... غافل از روزی که بگویند "برگه ها بالا"
برای من ک سزارین اورژانسی بصورت عمودی بوده تا همیشه تداعی خاطره وحشتناک ک نزدیک بود بمرگم منجر بشه و خوشبختانه فقط یکی از لوله هام را از دست دادم هست

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

برا من بهترین روز عمرم بود و این خط و دخترم به یادگار گذاشت و از اینکه تا همیشه جاش معلوم میشه خوشحالم چون اون روز و فراموش نمیکنم.ولی اعتراف میکنم زایمانم سخت بود و درد زیاد داشتم.البته بعد از بدنیا اومدن نینیم.
آنکه رو بدهی پر رو نشود آنم آرزوست.
یه یادگاری وحشتناک من خیلی دوست داشتم طبیعی پسرمو دنیا بیارم دردشم کشیدم ولی متاسفانه لحظه های آخر پسرم چرخیده بودو امکان طبیعی دنیا اومدنش کم بودو خیلی دردناک سزارین خیلی بده خیلی بد با نگاه کردن به شکمم و جای برش عملم یاده تخته زایمان میوفتم که حسرتش خوابیدن روش به دلم موند😭😭😭
میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین بلکه دل منم اروم بگیره
من ک این خط رو از مجردی دارم چون عمل باز اندومتریوز شدم هرکی ندونه فکر میکنه زایمان کردم
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
2810