2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که امار همه ما هارو دارین! از اسفند اقدام کردم. ولی اقدام جدی ام از اردیبهشت بود تا حالا که میشه 6 ماه. آزمایش های هر دو سالم. نمیدونم مشکل از کجاست. بارداری اولمه
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود🍃 گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود🍃 گاهی گدای گدایانی و بخت با تو یار نیست🍃 گاهی تمام شهر گدای تو میشود🍃
2805
ماه اول اقدام باردار شدم اول شش هفته سقط شد. ترس از اقدام مجدد دارمT_T

وقتی مشکلی نیست استرس آدم بیشتر میشه. امیدت به خدا باشه 2. 3. ماه دیگه هم وقت داری
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود🍃 گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود🍃 گاهی گدای گدایانی و بخت با تو یار نیست🍃 گاهی تمام شهر گدای تو میشود🍃
من همون اول عروسی در صورتی که ببخشید هنوز رابطه کامل نداشتم ینی با وجود بکارت باردار شدم دومیو همون ماه اول اقدام سومیو هم با وجود جلوگیری همون روشی که بعد اولی داشتم وهشت سال جلوگیری ولی نمی دونم چرا باردار شدم ان شا الله خدا به همه اونایی که نیخوان قسمت کنه
سلام عزیزان لطفا اول از همه توکل کنید و ناامید نشید خود من چه شبهایی که گریه میکردم و بچه میخاستم دوم همیشه از خدا موقع خاستن فرزند سالم و صالح بخاهید اصلا استرس نداشته باشید موقش که بشه شما هم ایشالا مامان میشید امیدوارم خدا هیچ زنی رو از این موهبت بی نسیب نکنه من خودم بعد ده سال بعد عکس رنگی و کلی آزمایش فهمیدم اسپرم های شوهرم کمه و حتی اوناهم اکثرا مشکل دارن اونایی هم که سالمن کندن حتی ای یو ای کردم جواب نگرفتم از طرف خانواده شوهرم تحت فشار بودم چون هیچکس نمی دونست مشکل شوهرم و من سالمم حتی خونواده خودم دیگه ناامید بودم که من دیگه مادر نمیشم چون وسع ادامه معالجه رو هم نداشتم بعد از سه چهار ماه بیخیالی که همه علایم پریودی رو هم داشتم بعد از چهار روز تاخیر ناامیدانه تست گرفتم ایشالا خدا نصیب همه خانما کنه دیدم مثبت باورم نشد رفتم آزمایش خون مثبت بود انقدر به گفته های دکترا که تا شوهرت عملنکنه حامله نمیشی باورم شده بود تا سونو نرفتم با اینکه دکترم دستگاه گذاشت نشونم داد باورم نمیشد ناامید نشید استرس نداشته باشید خدا رو فراموش نکنید اونکه به ما زندگی میده خدا رو شکر پسرم چهار سالش خدا بخادهمه چی ممکن میشه ولی جز خدا کسی از گریه های شبانه من خبر نداره توکل کنید و امیدوار باشید واقعا دعا میکنم ببخشید طولانی شد
سلام منم هفت ماهه اقدامم مشکلم فقط و فقط سایز فولیکول .. خیلی داغونم .. از آینده می تررررررسم

عزیزم همین استرس همه چی رو بدتر میکنه هرچی خدا بخاد همون میشه چند ماه بیخیال شو توکل کن جواب میگیری
منم حدود یک سال ونیمه اقدامم اما.... من کمی تنبلی دارم.همسرم حرکتاش کم است. فعلا زیاد استرس ندارم. از خدا میخوام اگه صلاحمونه بهمین زودیا بچه های سالم وصالح بده.نه اینکه مثلا ده سال دیگه.من اونوقت چهل سالمه وشاید نتونم عروسی بچه هامو ببینم. اگرم صلاحمون نیس....صبرشو بده. ازت معذرت میخوام خدای خوبم که برات تعیین تکلیف میکنم.نفهمم وکم صبر. از همه التماس دعا.
الهی عامِلنا بفضلک و لا تُعاملنا بِعَدلک یا کریم
من دو سال بعد از عروسی ناخواسته با یه بی احتیاطی باردار شدم. اون موقع نمیخواستیم سقطش کردم. الان 2 سال و نیم از اون موقع گذشته میخوام اقدام کنم. این کامنت ها رو میخونم ناراحت میشم و نگران. خداکنه پشیمون نشم از اون کارم
من چهارساله اقدامم اما هنوز باردار نشدم😭😭همسرم واریکوسل داشت عمل کرد دوسال گذشت ولی بی نتیجه،خودمم سالمم.
هیچ وقت از رسیدن به هدفت نا امید نشو💪غیر ممکن وجود نداره💪مگر اینکه اون چیز به ضرر تو باشه. در این زمان هست که خدا به تو اجازه ی رسیدن به هدفت رو نمی ده👌👍
2810