2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوازده ساله ازدواج کردم یکسال بعد ازدواجم طبیعی حامله شدم ولی پنج ماهه تو شکمم مرد وبعدش تایازده سال باردار نشدم زیاد رفتم دکتر ولاپاراسکوپی کردم ولی فایده نداشت مشکله من کیست ریز وتنبلی تخمدان ولی دوسال پیش یکماه بعد از عکس رنگی بااستفاده از لتروزول ودوفاستون باردار شدم ولی متاسفانه سه روز بعد از زایمانم دخترم فوت شد حالا هم یکسال اقدام کردم ودارو استفاده میکنم ولی متاسفانه تاحالا نتیجه نگرفتم برام دعا کنید خیلی داغونم

خدای مهربون دامن همه بی اولادها رو سبزکنه به فرزند سالم ورصالح همچنین شما دوست عزیز
من سر بچه اولم همون ماه اول اقدام باردار شدم.ولی الان برا دومی خیلی منتظرم

دوست گلم مثل من بچه اولم بااولین اقدام بود برخلاف بچه دوم بعد یک سال و نیم خداروشکر الان چهارماهمه ,صبرداشته باش بهش فکرنکن ان شالله بزودیای زود بهمون بگی مامان شدی
2805
اولین اقدام.... برای هردو بچم الان دومی رو به لطف خدا باردارم
زندگی سرشار از زیبایی هاست،متوجهش باشید،باران راببویید،نسیم راحس کنید،به بهترین نحوی که میتونید از زندگی لذت ببرید مثبت اندیش باشد🌸🌸🌸 خدایا شکرت 🙌 🙌 🙌
اولین اقدام.... برای هردو بچم الان دومی رو به لطف خدا باردارم

الهی امین 🙌
زندگی سرشار از زیبایی هاست،متوجهش باشید،باران راببویید،نسیم راحس کنید،به بهترین نحوی که میتونید از زندگی لذت ببرید مثبت اندیش باشد🌸🌸🌸 خدایا شکرت 🙌 🙌 🙌
من دوازده ساله ازدواج کردم یکسال بعد ازدواجم طبیعی حامله شدم ولی پنج ماهه تو شکمم مرد وبعدش تایازده سال باردار نشدم زیاد رفتم دکتر ولاپاراسکوپی کردم ولی فایده نداشت مشکله من کیست ریز وتنبلی تخمدان ولی دوسال پیش یکماه بعد از عکس رنگی بااستفاده از لتروزول ودوفاستون باردار شدم ولی متاسفانه سه روز بعد از زایمانم دخترم فوت شد حالا هم یکسال اقدام کردم ودارو استفاده میکنم ولی متاسفانه تاحالا نتیجه نگرفتم برام دعا کنید خیلی داغونم

خدا بهت صبر بده عزیزم خیلی ناراحت شدم خدا به زودی,فرزن سالم و صالح بهت عنایت کنه .و به همه منتظرا
"من آغوش به روی تمام انرژی های مثبت می گشایم و در پی تغییرات مثبت در زندگی هستم".
سلام عزیزان لطفا اول از همه توکل کنید و ناامید نشید خود من چه شبهایی که گریه میکردم و بچه میخاستم دوم همیشه از خدا موقع خاستن فرزند سالم و صالح بخاهید اصلا استرس نداشته باشید موقش که بشه شما هم ایشالا مامان میشید امیدوارم خدا هیچ زنی رو از این موهبت بی نسیب نکنه من خودم بعد ده سال بعد عکس رنگی و کلی آزمایش فهمیدم اسپرم های شوهرم کمه و حتی اوناهم اکثرا مشکل دارن اونایی هم که سالمن کندن حتی ای یو ای کردم جواب نگرفتم از طرف خانواده شوهرم تحت فشار بودم چون هیچکس نمی دونست مشکل شوهرم و من سالمم حتی خونواده خودم دیگه ناامید بودم که من دیگه مادر نمیشم چون وسع ادامه معالجه رو هم نداشتم بعد از سه چهار ماه بیخیالی که همه علایم پریودی رو هم داشتم بعد از چهار روز تاخیر ناامیدانه تست گرفتم ایشالا خدا نصیب همه خانما کنه دیدم مثبت باورم نشد رفتم آزمایش خون مثبت بود انقدر به گفته های دکترا که تا شوهرت عملنکنه حامله نمیشی باورم شده بود تا سونو نرفتم با اینکه دکترم دستگاه گذاشت نشونم داد باورم نمیشد ناامید نشید استرس نداشته باشید خدا رو فراموش نکنید اونکه به ما زندگی میده خدا رو شکر پسرم چهار سالش خدا بخادهمه چی ممکن میشه ولی جز خدا کسی از گریه های شبانه من خبر نداره توکل کنید و امیدوار باشید واقعا دعا میکنم ببخشید طولانی شد

شما دومین کسی هستید که مشکل من رو دارید و میبینم باردار شدید. دعا کپید من هم زودتر باردار بشم. چون برای ما هم کسی نمیدونه مشکل کجاست و همه فکر میکنن مشکل از منه. تو رو خدا با دل پاکتون برای من هم دعا کنید
 لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
2810